Sayfa 287/878 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon
Arama sonucu : 7024 madde; 2,289 - 2,296 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    parayı peşin alıp.. senide hamal edecekler .... çinki asla yeterli lota ulaşamıcan.
    Noldu halka arza katılmaktan vazmıgeçtin
    Olm biz halkız,hamallık bizim işimiz. Dünyada adalet yohusa şuç bizim mi
    meeeeeeeeeee
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Noldu halka arza katılmaktan vazmıgeçtin
    Olm biz halkız,hamallık bizim işimiz. Dünyada adalet yohusa şuç bizim mi
    meeeeeeeeeee
    dayucuğum sen beni okumuyon ellaamkine.

amaç ev için katılmak değil. benim için.

rant varsa löpletecen..

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben küçükken hatırlıyorum çarşıda 1 kuyumcu dükanı vardı, Allah yürü ya kulum deyince işi büyüttü, çorumun değil artık Türkiye'nin sayılı zenginleri arasına girdi ve her yıl çıtayı yükseltti.
    zengin düğünü mü yaptı çorumda
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    vay anasını.. 19 bin taleye şu aracı aldığını düşün.
    avrubayı salla bi tek araba ucuz artık orda.

ingilziler bile batıyor. güneşin batmadığı yerin güneşi batıya dayı.

https://www.youtube.com/watch?v=Vk5JYl4Dkc0

ICRYPEX şirketi ve sahibi Gökalp İçer'in malvarlıklarına el konuldu

Kripto varlık alım satım platformu ICRYPEX ve sahibi Gökalp İçer'in mal varlıklarına, "suçtan elde edilen gelirleri aklama" suçuna ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında el konuldu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Aklama Suçlar Soruşturma Bürosunca, kripto varlık alım satım platformu ICRYPEX ve Gökalp İçer hakkında yürütülen soruşturmada, platformun çeşitli suç örgütlerinin suçtan elde ettikleri haksız kazançlarını döviz veya kripto varlığa dönüştürerek finansal sisteme soktuğu tespit edildi.

Soruşturma kapsamında Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığınca (MASAK) hazırlanan rapora göre, suç geliri elde ettiği ve gelirlerini yurt dışına çıkardığı belirlenen şüpheli Gökalp İçer ile ICRYPEX Kripto Varlık Alım Satım Platformu AŞ'ye ait banka hesaplarına, elektronik para kuruluşları nezdindeki varlıklarına, araçlarına, taşınmazlarına ve şirket ortaklık paylarına sulh ceza hakimliğince el konulması kararı verildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Başganım çorum çorum olalı büyle düğün görmedi
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    O düğüne Fisfisin yatırımcısı sponsor oldu. Bu zenginler çok uyanık.
    O hafta Ahlatci yatırım fisfisı tavana vurdurup,
    binlerce ky'yi öptü.

ne güzel çöktüler be...

Alıntı Originally Posted by Observer Yazıyı Oku
    ICRYPEX şirketi ve sahibi Gökalp İçer'in malvarlıklarına el konuldu

Kripto varlık alım satım platformu ICRYPEX ve sahibi Gökalp İçer'in mal varlıklarına, "suçtan elde edilen gelirleri aklama" suçuna ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında el konuldu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Aklama Suçlar Soruşturma Bürosunca, kripto varlık alım satım platformu ICRYPEX ve Gökalp İçer hakkında yürütülen soruşturmada, platformun çeşitli suç örgütlerinin suçtan elde ettikleri haksız kazançlarını döviz veya kripto varlığa dönüştürerek finansal sisteme soktuğu tespit edildi.

Soruşturma kapsamında Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığınca (MASAK) hazırlanan rapora göre, suç geliri elde ettiği ve gelirlerini yurt dışına çıkardığı belirlenen şüpheli Gökalp İçer ile ICRYPEX Kripto Varlık Alım Satım Platformu AŞ'ye ait banka hesaplarına, elektronik para kuruluşları nezdindeki varlıklarına, araçlarına, taşınmazlarına ve şirket ortaklık paylarına sulh ceza hakimliğince el konulması kararı verildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Sayfa 287/878 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •