Sayfa 300/544 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon
Arama sonucu : 4346 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: Viop LXVI

Malum şahıs parayı götürüyor ama taht savaşı çıktığında biz kandırıldık diyor öbür taraftan bankasında mevduat faizi yüksek olduğu için hesap açan adam fetöcü diye tutuklanıyor onlara göre CHP pkk idi şimdi ondan vazgeçtiler CHP fetöcü oldu.

Şu viop topiğinde müslümanım diye alimünyum partisine yalakalık yapıp para kazanmak için her yolu deneyen embesiller öbür dünya hile hurda yada para istemiyor iman istiyor göründüğünüz gibi görünün yada olduğunuz gibi olun
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    soruna cevap olsun......buyur..........................

https://www.youtube.com/watch?v=hhd_N5RPTyM
    Allah yolunda ölen yada inanan insan şehit oluyor ise ateist adam vatan için savaşıp ölse şehit olmuyormu yani yada Hristiyan adam Yahudi adam vs Şehitlik sadece islam için savaşan veriliyor ise ölen askere ne diye şehitsin diyorlar saçma bir cevap
    Ayrıca benim sorum şuydu vatan toprağı için pkklı öldürdüm tamam ama pkklı beni öldürdü ben şehit oldum ama şimdi pkklı terörist değil suçlu değil hapisten çıkıyor o zaman ölen askerde şehit olmuyormu diye sormuştum sen bambaşka bir yere götürdün ölen asker ateist olsun 100 düşman öldürsün sonra ölsün normal öbürü savaşta arkadaşını yanlışlıkla vursun bir tanede düşman öldürsün ve ölsün sırf inançlı diye şehit olsun hangisi doğru recep tayyip ın şehit dediğimi yoksa senin videodaki sakallımı?
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

GÜN AYSIN

Umudunuz ve yaşama sevinciniz tastamam olsun
    Gününüz aysın dilerim gözlerinizin içi gülsün

https://www.youtube.com/watch?v=By5X...&start_radio=1

4. Günaydın cemaat bol kazançlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Allah yolunda ölen yada inanan insan şehit oluyor ise ateist adam vatan için savaşıp ölse şehit olmuyormu yani yada Hristiyan adam Yahudi adam vs Şehitlik sadece islam için savaşan veriliyor ise ölen askere ne diye şehitsin diyorlar saçma bir cevap
    Ayrıca benim sorum şuydu vatan toprağı için pkklı öldürdüm tamam ama pkklı beni öldürdü ben şehit oldum ama şimdi pkklı terörist değil suçlu değil hapisten çıkıyor o zaman ölen askerde şehit olmuyormu diye sormuştum sen bambaşka bir yere götürdün ölen asker ateist olsun 100 düşman öldürsün sonra ölsün normal öbürü savaşta arkadaşını yanlışlıkla vursun bir tanede düşman öldürsün ve ölsün sırf inançlı diye şehit olsun hangisi doğru recep tayyip ın şehit dediğimi yoksa senin videodaki sakallımı?
    iran-ırak savaşında ölen askerlerin hangisi şehit ya da osmanlı- akkoyunlu savaşında ölenler..?

amerikan ordusunda müslüman olan asker cephede ölünce ne oluyor, senin savaşın meşru değil mi diyor zongoç efendi, kime göre neye göre salla inansın garipler..?

6. Yunus Paksoy
    @yunuspaksoy
    ·
    7s
    SON DAKİKA

ABD BAŞKANI TRUMP, TÜRKİYE’DEN GELEN TÜM ÜRÜNLERE %15 GÜMRÜK VERGİSİ UYGULAYACAK
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

yine mi dinler konusu yaw...

Sayfa 300/544 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •