Borsa tarihinde hangi dönem olmuşki en tepedeyken iktidar değişmiş..
eee yeni trend demek en az 3-5 yılı kapsar demek..nasıl olacak bu..ben bunu yazınca sinek gibi dağılıyorlar sonra tekrar toplaşıyorlar..
buna cevabın yoksa çocuk gibi yazı yazmayacaksın
hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..
Aksen i bilen tanıyan var mıdır Taaa eskilerden Alarko ile düet yaptıkları zamandan bu yana ,, varsa fikrini yazarsa buradan veya özelden fark etmez , teşekkürler..
Hisse alamıyorum pahalı geliyor ne yapmalıyım .
efendim sen yanlışsın, çünkü akp heç gitmeyecek..zorla da olsa kalacak..len o zaman yerliyi bırak yabancı da gelmez..yine sistem çöktü..
şuan zaten çökmüş sistemde tuzak kuruluyor..aklı olan görür bunu..
sen öyle diyorsun ama hisse çıkıyor diyorsan o zaman alacaksın hisse, tercih meselesi..tuzağın içinde paranı kazanacaksın
hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..
Deniz Yavuzyılmaz
@yavuzyilmazd
·
13s
AK Parti’nin vatandaşın dikkatinden kaçırmaya çalıştığı gerçekler-35!
AK Parti tarzı Yap-İşlet-Devret modeliyle yapılan karayolu projelerinde;
Tutturulamayan araç geçiş garantileri nedeniyle Hazine’de açılan kara deliğin boyutunu tespit ettik.
2025'in ilk 6 ayında⬇ï¸
Hazinenin görevli şirketlere yaptığı garanti ödemesi: 42.732.574.071 TL
42 Milyar 732 Milyon Lira!
Bunun adı mega soygundur!
Kaynak: KGM 2025 Mali Durum ve Beklentiler Raporu Sayfa 93 ⬇ï¸
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Trend is my best friend ..
Trend kısa sürebilir ama işlevi yani bıraktığı para önemlibir de herkese nasip olmaz herşey yağmur gibi para yağsa tependen sen şemsiye açıp dışarı atabilirsin .
Ekonomi mantık üzerine gitse de biz gerçek verileri göremeyiz o yüzden kedi gibi titrek havayı koklamaya çalışıyoruz. Artık ne kadar olursa.
Sana samimi tavsiyem böyle kesin cümleler kurma zira ben ve benim gibiler değil ama bu işleri bilmeyen pek çok kişiyi ikna edip yakabilirsin , bu insanlık adına yanlış bir şey , bu lafımı iyice düşün alınganlık yapmadan mümkünse, bak iyi niyetle konuştum.
Yer İmleri