emmi seninkiler çıtak dayu bizim şemsiyeyi açmasın diye
https://www.ig.com/en/indices
oralarını buralarını yırtıyorlar![]()
emmi seninkiler çıtak dayu bizim şemsiyeyi açmasın diye
https://www.ig.com/en/indices
oralarını buralarını yırtıyorlar![]()
temmuz enflasyonu ticaret odası %2.62 olarak açıklamış,
genç yetenek bora fiyatları internetten günlük takip edip günlük bazda web-tüfe açıklıyor, onun hesabına göre temmuz enflasyonu %2.32
pazartesi piyasanın hoşuna gidecek bi enflasyon rakamı gelmeyecek gibi, bazıları çıkıp -faizi indirdin ama enflasyon yükseldi gördün mü falan diyeceklerdir.. bu enflasyon rakamı para kurulunun ilk toplantısının gündeminde olmayacak, çünkü toplantı eylülde ve en son data olarak ağustos enflasyonuna bakılacak
hadise sudur.....adamlar afra tavra atip EHLI SUNNETIM diyor....ama...KURAN-i KERIMI hic okumuyor....
okusa.....sunu gorur....incil ve tevrat gibi....KURANI KERIMDE yahudilerin ustun ve secilmis halk oldugunu AYETLERI ile soyluyor....
bi kacini yazayim....TEMBELLIKTEN KURANI OKUMUYAN MUSLUMANLAR AYDINLANSIN....
1....CASIYE SURESI 16 AYET
"....israelogullarini tum halklara ustun kilmistik....'
2....DUHAN SURESI 32 AYET
".....biz israelogullarini bilerekbutun diger halklardan ustun kildik...."
3.....BAKARA 47
"......sizi diger halklardan ustun tuttugumuzu unutmayin....."
4....BAKARA 122
"......ey israilogullari size verdigim nimetlerimi ve diger halklardan daha cok size bagista bulundugumu unutmayin....."
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
iyi bir muslumanin ilk isi....namaz kilmak....oruc tutmak....zekat vermek....hacca gitmek degildir.....
nedir.....
HERSEYIN....DININ TEMELI OLAN....KURANI KERIMI....OKUYUP.....IRDELEYIP.....IYICE ANLAMAKTIR....
iyi bir musluman.....
her yil....
RAMAZN AYI BOYUNCA....KURANI KERIMI BASTAN SONA OKUMALI....O YIL DUNYADA OLAN OLAYLARLA ILISKI KURACAK AYETLERIN ALTINI CIZMALIDIR....ben oruc tutmam ramazanda....yerine bunu yaparim.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Sevgili kuzu üstadım daha sonra yaptıkları ile bu nimet geri alındı onlardan.
MAİDE 64
Yahudiler: "Allah'ın eli bağlı ve sıkıdır" dediler. Elleri bağlansın onu söyleyenlerin, lânet olsun onlara! Hiç de öyle değil, aksine Allah'ın iki eli de açıktır, nasıl dilerse o şekilde ihsân ve ikram eder. Rabbinden sana indirilen âyetler, elbette onların pek çoğunun azgınlığını ve küfrünü daha da artıracaktır. Biz de onların arasına kıyâmet gününe kadar sürüp gidecek düşmanlık, kin ve nefret saldık. Ne zaman savaş için bir fitne ateşi körükledilerse, Allah onu söndürdü. Yine de onlar dünyanın her tarafında sırf bozgunculuk çıkarmak için koşuşturup dururlar. Allah, bozgunculuk yapanları sevmez.
MAİDE 82
İnsanlar içinde müminlere en şiddetli düşmanlık besleyenlerin yahudiler ve Allah'a şirk koşanların olduğunu görürsün.
biliyorsunuz.....
BEN BIR GECE BEKCISIYIM....
bu mesleyin iyi tarafi....
tum gece senin....
BILGIYLE DONANABILIRSIN.....ustunlugum burada....GECE BEKCILIGINDE....
KURANI KERIMDE.....yahudilerle ilgili....pozitif ve negatif ayetler vardir....
BU BIR CELISKI MI dir....
hayir degildir....ben onuda inceledim....
yahudileri iki guruba ayirir....IYI YAHUDILER....KOTU YAHUDILER....
BUGUN....
gazzede ki katlima....canlariyla mallariyla karsi cikanlar....IYI YAHUDILERDIR....bu yahudi nufusunun yuzde 50 si civaridir...
TUM DUNYADA....en onde KATLIAMA direnen bunlardir....kardesim MOSHE gibi.
Yer İmleri