Sayfa 328/643 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428 ... SonSon
Arama sonucu : 5138 madde; 2,617 - 2,624 arası.

Konu: Viop LXVI

FAS marakeşte, yürüyoruz.
    Jemaa El-Fna meydanına doğru.
    Bir müezzin ezan okudu, müthiş..
    Hristiyanı Müslüman, Müslümanı da camiye götürür.
    Kasetten değil sanırım..

Bursa da akşam namazı okunuyor. Hangi makamsa yayarak, uzatarak
    Bangır bangır, etrafta 10 üzeri cami aynı anda,
    Müslümanı dinden çıkartır, deist yapar..

CUMA namazına da artık gitmiyorum.
    AKP nin siyasi propogandasına dönen hutbeyi dinlemeyi
    Caiz bulmuyorum..

Atatürk'ün kurduğu diyaneti kapatacak bir parti olursa da ona oy veririm..

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SIĞACIK, pahalı bir yer oldu
    Ama 1+1 / 4 milyon TL ye de alabilirsin..

Toki nin damlaya damlaya göl olur projesinde
    1+1 daire 4.79 milyon TL..

Üstelik, ucuz malzemeden yapılmış
    Şehrin bilmem kaç km dışında bir yerde
    İş yerine, çevrene uzak mekanlar..

Buyrun alın..

Viop LXVI

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Damlakent neresi yahu sertifika ile ev almak için en düşük 650.000 adet gerekiyormuş tanesi 7.59 gibi bir rakam aylık ödemesi anasının nikahı ile birliktemiş. Ağam bizimle eğleşir
    Sertifika 14 Ağustos’ta borsada işlem görmeye başlayacak. Aynı hisse senetleri gibi arz talebe göre fiyatı düşecek veya yükselecek. Misal borsa fiyatı 9 oldu istediğin evi olmak için daha fazla para ödemen gerekecek.
    Bu arada en düşük fiyatlı 1+1 için 631.516 adet sertifika toplamak gerekiyormuş.
    Tuhaf rakamlar, tuhaf tesadüfler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,481
    ................

SM-M346B2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

5.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    FAS marakeşte, yürüyoruz.
    Jemaa El-Fna meydanına doğru.
    Bir müezzin ezan okudu, müthiş..
    Hristiyanı Müslüman, Müslümanı da camiye götürür.
    Kasetten değil sanırım..

Bursa da akşam namazı okunuyor. Hangi makamsa yayarak, uzatarak
    Bangır bangır, etrafta 10 üzeri cami aynı anda,
    Müslümanı dinden çıkartır, deist yapar..

CUMA namazına da artık gitmiyorum.
    AKP nin siyasi propogandasına dönen hutbeyi dinlemeyi
    Caiz bulmuyorum..

Atatürk'ün kurduğu diyaneti kapatacak bir parti olursa da ona oy veririm..

Benim inancım var din olarak Müslümanim ama bu ezan meselesinde seninle aynı düşünüyorum, ezan minareden insan sesiyle okunmalı , imam aşağıda kasedi koymuş amfiyi sonuna kadar açmış ezan okuyor , bu dine faydalı değil zararlı bir hareket.

Bir İngiliz buyukelcisinden söz edilir sabah namazında bir ezan dinlemiş mükemmel sonra berbat bir ezan dinleyince o caminin imamına gidip para vermiş ve demiş ki " diğer caminin imamı beni dinimden edecekti senin kötü ezan okuman sayesinde dinimi degistirmiyorum " .
    ........
    Maalesef ülkemizde herşey böyle , bir anlayış problemi oluştu , her kesimde istisnasız bir düşme var eskiden de matah değildik belki ama şeklen de olsa görece iyi olunan noktalar vardı.Koruyamadik.

Köyde olmazsam cumaya gitmiyorum, köyde mecburen gidiyorum zira hiç çeneleri durmaz İstanbul da oturduğum semtin camisi bölgenin kalantorlarini ağırlar bazen kaymakam falan da gelir. Bizim İmam acayip iyi para toplar , buradan ateyiz birini götürüp dinletsek dayanamaz para verir.

Sırf onun yüzünden demeyeyim ama büyük ölçüde onun yüzünden cumaya gitmiyorum.Sabah erken uyanirsam Vehbi Koç gibi sabah namazı kılarım bir de bayram namazı. Bizim Caminin bahçesi büyük ve yeniden lüks mermerle dizayn edildi kendine de bir lojman yaptırdı , villa.
    Tayini de çıkmaz Has Rizelidir ve Reis i şahsen tanır. İmam olmasaydı kesin müteahhit olurdu , bizim bir Rizeli müteahhit Abinin ofisinde otururken geldiydi orada tanıştık kendisi ile uzun yıllar evvel.

Demem O ki , insanın algısı çevresinde gördüğü kişilere göre degisiyor. Yine Rizeli bir Remzi abi vardı , Kadıköy'de sahilde kesepara doviz bürosu onun ve evlatlarinin di , çok içerdi acayipte meze yapardı bana tarif verirdi , iyi adamdı , hatta sokakta bir gün güreş bile yaptık hafiften

Memleketin en çok hacisi hocası da en çok içeni de Rize'den çıkar

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Sertifika 14 Ağustos’ta borsada işlem görmeye başlayacak. Aynı hisse senetleri gibi arz talebe göre fiyatı düşecek veya yükselecek. Misal borsa fiyatı 9 oldu istediğin evi olmak için daha fazla para ödemen gerekecek.
    Bu arada en düşük fiyatlı 1+1 için 631.516 adet sertifika toplamak gerekiyormuş.
    Tuhaf rakamlar, tuhaf tesadüfler.
    O zamqn borsada sağlam bir ekip kurup hergün tabana kadar verirsek evleri bedavqya getiririz
    Hergün tavan tavan giden bi sertifika yüzünden kimse ev alamaz ki
    bir halt olacağı yok.

Bozkurt ve dün seni savcılığa vereceğim diyen de yazıları silmiş çünkü cevap yok yani akıl yok birde cesaret yok kınu kapanmıştır

Gelelim sertifikaya 50 m2 ev 5 milyon olurmu ben o paraya 5 ev yaparım hırsızlar ev satamıyor diye bu yola başvurmuş malı götürecek belli kazanan olur ama sonrasında malı kucağa verirler evide alacak gücün kalmaz oturursun dıbırının üstüne benim düşüncem bu
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Şöyle bir örnek vereyim biraz uçuk vereceğim kolay anlaşılsın 1 TL'den aldın 10 tl oldu sonra 1 TL'ye düşürürler sen 5 TL'den aldın satmazsın sonra beklersin elindeki lerini tekrar çete ler alana kadar sonra yine çıkar ama sana yine yar olmaz
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 328/643 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •