Sayfa 391/1001 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,121 - 3,128 arası.

Konu: Viop LXVI

1. Bizde de tercih telaşı var. Geçen hafta istanbul'da bulunan bir çok üniversitenin tercih günleri etkinliğine katıldık. Bizim için çok faydalı oldu. Okulun zihniyetini, akademisyen kalitesini, ortamını görünce tercihler daha netleşti. Ankara'da var tercihlerde. Orası olursa kayıt için gelirsem ararım

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    puanlar açıklandığından beri kızımın tercih edeceği her bölümün akademik kadrolarına girip bakıyorum
    en son hacı bayram üniversitesinin fransızca mütercimlik tercümanlık bölümünü yazayım dedi girdim baktım
    bölüm başkanı dahil çoğunun mezuniyeti veya yüksek lisansı arapça el ezher üniversitesi bile var
    fransızca bilen hoca yok gibi
    hemen listeden çıkartım buradan mezun olsan ne olacak dedim
    ha orası öylede diğerleri farklı mı bi bakın hocaların kariyerine kafayı yersiniz
    Sıradan bir insan

2 gün sustun 3. Gün bana laf atan sensin benmi ezanı durmadan açıyorum
    Yüzde 99'u Atatürk'çü olsaydı tarikatlar olmazdı bu kadar din tüccarı olmazdı bu kadar hırsız sahtekar katil çocuk tecavüzcüsü olmazdı

Bana bir daha ezanı susturmak istiyorsun dersen ağır konuşurum yandaş toplama kendine

Mağara döneminde yaşamıyoruz teknoloji var yapay zeka var ezanı her türlü istediğin kadar istediğin makamda istediğin satte istediğin şekilde dinlersin bana Arap geleneği ni empoze edemezsin git Kabe'ye taptığının memleketine ne yaparsan yap

Ezan bahane burası cennet size deniz var kumsal var özgürlük var para var Arap çölünde ne var ahlaksızlık ve şeriat başka bir şey yok

Ezanı susturmak isteyen diye beyanda bulunursan çok farklı olurum sende bunu istemezsin
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3. Binali yıldırım ın üniversitelerde okurken arkadaşlarıyla ilgili fotoları var mı acaba? Bilemedim şimdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

atayizlerin bile inanmadığı şeytan.. ülkenin üzerine karabulutlar gibi çöreklenmiş dayucuğum.

...

ağır felsefe içerür..

pala yabtığın çok büyük bir kalkışma

4'lü tepeyi geçip yeni bir trend yaptın (yeşil kırmızı üstüne geçerek )

bu durumda esneme şansın yok... hergün yeşil üstüne ilave ederek bisti yeni bir aralığa yerleştirmen lazım

esnediğin an tepene binerler

6. Dağdan gelip bağdakini kovuyor, memleket benim atalarımız yedi göbek aynı vilayette doğup büyüyüp ölmüş.
    Konu komşu tüm mahalleli aynı soyadı taşıyoruz, sülale o kadar kalabalık yağni
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Bizde de tercih telaşı var. Geçen hafta istanbul'da bulunan bir çok üniversitenin tercih günleri etkinliğine katıldık. Bizim için çok faydalı oldu. Okulun zihniyetini, akademisyen kalitesini, ortamını görünce tercihler daha netleşti. Ankara'da var tercihlerde. Orası olursa kayıt için gelirsem ararım
    beklerim ama eskişehirdeyim şimdilik
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    beklerim ama eskişehirdeyim şimdilik
    Javsu yu nereden alıyorsun Kızılcıhamam'ın Başkanım.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 391/1001 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •