Sayfa 289/291 İlkİlk ... 189239279287288289290291 SonSon
Arama sonucu : 2323 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1. Sn. Acemşah son dönemde yeni nesil borsacılık veya yeni nesil tahtacılık diye nitelendirebileceğimiz bir durum ortaya çıktı. Doğru şekilde yönetilse sıkıntı yok ama bu 20x 30x işlerini görünce bu pilavın daha çok su kaldıracağı aşikar. Ben bizim 355 tl değerleme almamız için bu fon oyunlarına ihtiyacımız olmadığını düşünüyorum ki siz bu hedefi söylediğinizde borsada bu tür yaklaşımlar yoktu . Sizin son yorumunuzu görünce tekrar sormak istedim.

2. acemşah abi tam senlık haber...... haberin analizi lazım.......ne diyorsun....

mpark hisse başı 335 tl ile yabancı hissedarı satış yapmış...........piyasa değeri bizim yaklaşık 6 katımız ve dönem karı 2 milyar seviyesinde....

MLP Sağlık'ta yabancı ortak Lightyear Healthcare BV hisse satışına gitti.

MLP Sağlık'tan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamaya göre, işlemde Lightyear Healthcare B.V'nin MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş.'de sahip olduğu, MPARK'ın çıkarılmış sermayesinin yaklaşık yüzde 15,03'ine tekabül eden 28,7 milyon adet B Grubu payı için satış fiyatı önceki kapanış fiyatına göre yüzde 12,6'lik bir iskonto ile pay başına 335 TL olarak belirlendi. Brüt hasılat da yaklaşık 9,62 milyar TL olarak gerçekleşti.

Ayrı bir açıklamada da şirketin yaklaşık 230 milyon doları bulunan B grubu paylarının satışı için yatırımcılardan 600 milyon dolar talep geldiği belirtildi. Açıklamaya göre bu talebin 450 milyon doları yurt dışından, 150 milyon doları da yurt içinden geldi.

Bu açıklamada işlem kapsamında Lightyear Healthcare B.V'nin, MLP Care’in çıkarılmış sermayesinin yüzde 15’ine tekabül eden B grubu paylarını borsada satarken, aynı anda borsada işlem görmeyen, şirket sermayesinin yüzde 25’ine tekabül eden A grubu paylarını da şirketin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta’ya devretmek için hisse devir anlaşması imzaladığı belirtildi.

KAP açıklamasına göre, işlemin toptan alım satım işlemi olarak gerçekleştirilmesi amacıyla, Ak Yatırım, 1 Ağustos 2025 tarihinde Borsa İstanbul A.Ş.'ye başvuruda bulunacak. BIST'in onay tarihine bağlı olarak, işlemin 4 Ağustos 2025 tarihinde gerçekleştirilmesi ve 6 Ağustos 2025 tarihinde toptan alım satım işlemi olarak takasının gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Gerçekleşen işlem sonrası açıklama yapan MLP Care Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Muharrem Usta, “MLP Care olarak grubumuza yoğun ilgi olması bizi son derece memnun etti. Bu önemli işlem, uluslararası ve yerli yatırımcıların Türkiye’ye, Türk sağlık sistemine ve hastanelerimize duyduğu güvenin en önemli göstergesidir. Mevcut stratejimizi kararlılıkla sürdürerek, yurt içi ve yurt dışı pazarlarda sürdürülebilir büyümeye, ülkemizin sağlık sistemine katkı sağlamaya, sağlık turizmini geliştirmeye, daha fazla istihdam yaratmaya ve tüm paydaşlarımıza katma değer sunmaya devam edeceğiz†dedi.

3. Bölünmemiş haliyle 355 lirayı verene hediye paketinde sunarız .....

senin hesaba göre mpark ile aynı değerde olmamız lazım.........sermayeler birbirine yakın..........fakat bunlar kadar kar edebilmek için daha yolumuz var sanki......

4. Eski algoritmalara geri döndük. Ben de diyordum sürekli aynı lot satış veren robot nerde diye … Gedik yerine Oyak tan tüm gün boyu 149 lot satış. 35 lerde çok görürdük her gün her gün . .Yani fon yönetiminde daha profesyonel yönetilir diye düşündüğümüz hisseyi poip kağıtlarındaki hacimlere düşürüp 15 yıl öncesinin algoritmalarını devam ettirmek nedir anlamak mümkün değil . Borsada tüm trend hisselerde temel hikaye derinlik likitideyken biz 300-500 lotluk kademelerle devam ediyoruz .

5.  Alıntı Originally Posted by mantıcı Yazıyı Oku
    Eski algoritmalara geri döndük. Ben de diyordum sürekli aynı lot satış veren robot nerde diye … Gedik yerine Oyak tan tüm gün boyu 149 lot satış. 35 lerde çok görürdük her gün her gün . .Yani fon yönetiminde daha profesyonel yönetilir diye düşündüğümüz hisseyi poip kağıtlarındaki hacimlere düşürüp 15 yıl öncesinin algoritmalarını devam ettirmek nedir anlamak mümkün değil . Borsada tüm trend hisselerde temel hikaye derinlik likitideyken biz 300-500 lotluk kademelerle devam ediyoruz .
    Bence baskılayıp daha fazla lot toplamak istiyorlar pumplamadan önce

6. bugünkü bültende bizle ilgili haber var.........haberi tam anlayamadım.......bedelsizi iptal mi etmişler ve kapa bildirmemişler mi.........yoksa bu geçen seneki bedelsizlemi ilgili kesilen ceza........

c) Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri AŞ (Şirket) hakkında yapılan inceleme sonucunda, aşağıdaki tabloda
    yer alan idari para cezalarının uygulanmasına karar verilmiştir.

Bedelsiz sermaye artırımı
    başvurusunun işlemden kaldırılması
    hakkında özel durum açıklaması
    yapılmaması

II-15.1 sayılı Özel
    Durumlar Tebliği’nin 23
    üncü maddesinin 7 nci
    fıkrası

(*) Şirket’in yapılacak ilk genel kurul toplantısında, Şirket hakkında idari para cezasının uygulanmasını gerektiren fiillerde sorumluluğu bulunan
    Şirket yönetim kurulu üyelerine söz konusu idari para cezasının rücu edilip edilmeyeceği hususunda karar alınması ve söz konusu kararın alınması
    esnasında sorumluluğu bulunan yönetim kurulu üyeleri ile bunlarla ilişkili olan gerçek ve/veya tüzel kişilerin oy kullanmaması gerekmektedir.

7.  Alıntı Originally Posted by Huzur Yazıyı Oku
    bugünkü bültende bizle ilgili haber var.........haberi tam anlayamadım.......bedelsizi iptal mi etmişler ve kapa bildirmemişler mi.........yoksa bu geçen seneki bedelsizlemi ilgili kesilen ceza........

c) Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri AŞ (Şirket) hakkında yapılan inceleme sonucunda, aşağıdaki tabloda
    yer alan idari para cezalarının uygulanmasına karar verilmiştir.

Bedelsiz sermaye artırımı
    başvurusunun işlemden kaldırılması
    hakkında özel durum açıklaması
    yapılmaması

II-15.1 sayılı Özel
    Durumlar Tebliği’nin 23
    üncü maddesinin 7 nci
    fıkrası

(*) Şirket’in yapılacak ilk genel kurul toplantısında, Şirket hakkında idari para cezasının uygulanmasını gerektiren fiillerde sorumluluğu bulunan
    Şirket yönetim kurulu üyelerine söz konusu idari para cezasının rücu edilip edilmeyeceği hususunda karar alınması ve söz konusu kararın alınması
    esnasında sorumluluğu bulunan yönetim kurulu üyeleri ile bunlarla ilişkili olan gerçek ve/veya tüzel kişilerin oy kullanmaması gerekmektedir.
    Benim anladığım geçen seneki bedelsiz süreçleriyle ilgili bir ceza gelmiş . Daha önce bu platformda çok dile getirildi Şirket kurumsallaşma anlamında maalesef istenilen seviyede değil .

8. bu kadar meselelerden uzak bi yönetim görmedim........ben art niyet arıyorum artık........bilerek kapa bildirmediklerini düşünüyorum......
    akıl hocalarıda bu pbn fonu bence.......

malı toplayamadılar tabi............bu fon işleri tamamlanmadan bu iş olmayacak anlaşılan.........buralardan bölünse 30 tl olacakdı diğer balinalar, ky saldırsa bunlar malı toplayamıyacak görünen o......

detayda yok........bedelsizi ileri tarihemi ertelediler yoksa temettümü verecekler......

arsa satarlar kapa bildirmezler vb daha neler göreceğiz bakalım...........

Sayfa 289/291 İlkİlk ... 189239279287288289290291 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •