Sayfa 137/137 İlkİlk ... 3787127135136137
Arama sonucu : 1093 madde; 1,089 - 1,093 arası.

Konu: GOLDS - Goldaş

1.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    O dönem maalesef bir şeyler döndü ama işte neler döndüğünü şimdilik bilemiyoruz. Apar topar yetkisiz mahkemelerce iflas kararı çıkıp, borsa kotundan çıkarıldı. Uluslar arası tahkim mahkemesi Goldaş'ı haklı buldu ama ondan sonraki süreç hakkında hiç bir bilgi ve açıklama yok. Zamanla belki her şey açıklığa kavuşacak ama iş işten geçmiş olmaz inşallah.
    Avukat iardan destek alan varmı ? bundan sonra ne yapılabilir ?

Alıntı Originally Posted by goldas_madur Yazıyı Oku
    Avukat iardan destek alan varmı ? bundan sonra ne yapılabilir ?
    Benim cüzi miktarda hissem olduğundan ve yeni bir yönetim gelene kadar bu gibi davalardan bir sonuç çıkmayacağına kanaat getirdiğimden dolayı çok fazla ilgilenmedim işin doğrusu.

3. Bir ara hisse senetleri üzerinde yapılan oyunların meclis araştirma komisyonu kurularak incelenmesi için önerge verilmişti. AKP ve MHP milletvekilleri tarafından önerge anında ret edilmişti. Acaba bu partiler iktidardan gidince goldaş için de önerge verilir mi, goldaşın iflasında büyük bir şebeke işbaşindaydı. Goldaş öylesine dört koldan hukuk dışı saldiriya maruz kaldı ki, böylesi borsa tarihinde görülmemiştir. Lanet olsun hepsine!!!

Alıntı Originally Posted by dumtekatek Yazıyı Oku
    Bir ara hisse senetleri üzerinde yapılan oyunların meclis araştirma komisyonu kurularak incelenmesi için önerge verilmişti. AKP ve MHP milletvekilleri tarafından önerge anında ret edilmişti. Acaba bu partiler iktidardan gidince goldaş için de önerge verilir mi, goldaşın iflasında büyük bir şebeke işbaşindaydı. Goldaş öylesine dört koldan hukuk dışı saldiriya maruz kaldı ki, böylesi borsa tarihinde görülmemiştir. Lanet olsun hepsine!!!
    Şirket özelinde araştırma komisyonu kurulacağını zannetmiyorum, zayıf bir ihtimalde olsa genel bir araştırma komisyonu kurulabilir borsa konusunda. C. başkanı adayı Kemal Bey bu konu üzerinde çok durmuştu ama seçilemeyince konu kapandı gitti.

5.  Alıntı Originally Posted by dumtekatek Yazıyı Oku
    Bir ara hisse senetleri üzerinde yapılan oyunların meclis araştirma komisyonu kurularak incelenmesi için önerge verilmişti. AKP ve MHP milletvekilleri tarafından önerge anında ret edilmişti. Acaba bu partiler iktidardan gidince goldaş için de önerge verilir mi, goldaşın iflasında büyük bir şebeke işbaşindaydı. Goldaş öylesine dört koldan hukuk dışı saldiriya maruz kaldı ki, böylesi borsa tarihinde görülmemiştir. Lanet olsun hepsine!!!
    Cumhuriyet tarihimizin en büyük hırsızlıkları aradında yer aldılar. Ancak ustalıkla ve büyük bir sessizlikle işlerini bitirdiler. Resmen rüzgar gibi geçtiler. Zehir zıkkım olsun bu olayın her bir sürecinde bilgisi ve parmağı olanların.

Sayfa 137/137 İlkİlk ... 3787127135136137

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •