Sayfa 207/214 İlkİlk ... 107157197205206207208209 ... SonSon
Arama sonucu : 1709 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1. ×trader cuma kapanışa son dakikada sağlam alışla kapadı pazartesi yüksek açar diye düşünüyorum bu hafta bayağı hareketli olacak sanırım inşallah hakkımızda hayırlısı olur

2.  Alıntı Originally Posted by Uğur taylan Yazıyı Oku
    ×trader cuma kapanışa son dakikada sağlam alışla kapadı pazartesi yüksek açar diye düşünüyorum bu hafta bayağı hareketli olacak sanırım inşallah hakkımızda hayırlısı olur
    Şimdilik sakin başladık haftaya.. Tahtacının el atması gerek..

3. Son 1 ayda takasta türk ekonomi bankası 0 olan lotu 150 bine çıkarttı bir şeylerin hazırlığı mı mevcut acaba anlamadım bilen biri açıklarsa

4. Kutup ayılarının yaşam alanlarının daraldığına yönelik haberleri ne kadar ciddiye alsak da enflasyon yeterince hızlı düşmüyor, ışıldak gözlü Nebati, heterodoks bir çıkış yaparsa pkart da 4(dört)haneli rakamları görür, ben demiyorum konu komşu öyle diyor.
    Hadi bakalım atayizler bunu da açıklasın.

5. https://www.youtube.com/watch?v=sjGl...&start_radio=1

Kemerleri bağlayalım 3 hane olmayı bekliyorum bu ay...Gedza ve pkart için yeni bir film başlıyor diye düşünüyorum grafiğe bakarak umarım eski zirveler delinir. Bol şans...

6. Tgsas 200 tl olduğu yerde pkart 77 tl şaka gibi....Tahtacı hisseyi resmen limon gibi ezdi pul etti...

7. Salina salina gel yamacima...60-65 arasina gelirse toplarim. Y.t.d

8. ilk 6 ay şirketler lehine hiçbir hamle hükümet tarafından olmadı bu yüzden zarar yazmaması bile çok iyi...Şirketler zor durumda pkarta özel bir durum yok....Pkart zarar açıklamadı benim için şu kötü ortamda iyi sayılır...İkinci 6 ay faiz indirimi süreci başladı bir umut genel olarak şirketlerin rahatlayacağı bir ortam oluşacak pkart ikinci 6 ay kar yazabilir yıl sonu bambaşka bir durumla karşılaşırız....Hisse zaten baskılanıyordu geri çekildi büyük ölçüde bu bilanço fiyatlarda ben hisse açısından olumsuz bir durum beklemiyorum tam tersine kötü geride kaldı yeni bilanço fiyatlamaya başlayabilir...

Sayfa 207/214 İlkİlk ... 107157197205206207208209 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •