Tahtacý yaþýyorsan bir el at hisseye sahipsiz gibi davranýyor ..3-5 çakalýn elinde oyuncak olmuþ durumda hisse.
Tahtacý yaþýyorsan bir el at hisseye sahipsiz gibi davranýyor ..3-5 çakalýn elinde oyuncak olmuþ durumda hisse.
Hissede kimse kalmadý sanýrým...Yazan çizen yok. Psikolojik seviye 100 tl üzerinde kalabilse yatýrýmcý gelebilir ama yok maalesef.
Son düzenleme : XTrader+; 19-09-2025 saat: 16:19.
Foruma genel olarak kimse uðramaz oldu.. Herkes sattý mý yoksa.. Bu kadar baskýya kim dayanýr kolay deðil tabi..
Niye tavan yaptýn niye düþtün sanki çok çýkmýþsýn gibi.. pkart hareketlerini tahmin etmek için teknik analize gerek yok müneccimlik dersi almak gerek o kadar zor tahmin. Baskýlayýn bakalým kimsenin paraya ihtiyacý yok anlaþýlan. Lot felan geleceði yok lot almaksa amaç.
Rex buralardayýz bir yere gittiðimiz yok taklacýyý kendi haline býraktýk ben tek bu hissedeydim biraz verdim baþka hisselere geçtim oradan kazandýklarýmla malýmý çoðaltmak için tabii ki burada yoksa pkarttan vazgeçtiðimizden deðil Mehmet Þimþek sineðin yaðýný çýkarýyor vergi almadýðý hiçbir nokta býrakmayacak onun için þirkette takýlsýn biraz daha böyle biraz ceza yesin taklacý da takýlsýn bakalým nereye varacak iþin sonu saygýlar
Allah verede çok gitsin biraz deðil ama iþ bilmez aç gözlü bi taklacýya düþtük pkartý aldýðýmda biraz borsa bilgim olsaydý sürekli sat al ile malýmý çoðaltýrdým nasip tecrübesi ve en önemlisi dayanma sabredebilme iradesi oluþtu bu açýdan ve bu saatten sonrada kaymaðýný yemeden terk etmek yok sýkýntý yok zaten kimse gelemez gelsede duramaz taklacý rahat biz daha rahat olacaz o düþünsün hayýrlý geceler
Yer Ýmleri