Sayfa 461/597 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561 ... SonSon
Arama sonucu : 4769 madde; 3,681 - 3,688 arası.

Konu: Viop LXVI

1. Kimya sektörü temmuzda 3,4 milyar dolarlık ihracatla rekor kırdı -aa

kimya sektörü temmuzda 3,4 milyar dolarlık ihracatla rekor kırdı yerinden kımıldamayn zqmqnında by pirim yapan HEKTAŞ falan da var gerçi bir kaç senedir baya pirim yaptırıldı.

- istanbul kimyevi maddeler ve mamulleri ihracatçıları birliği yönetim kurulu başkanı adil pelister: - "geçen yıl temmuz ayına göre ihracatımız yaklaşık yüzde 33 arttı. Ocak-temmuz dönemi ihracatımız ise yüzde 4,5 artışla 19 milyar doları aştı. Türkiye'nin en çok ihracat yapan ikinci sektörü olarak ülke ekonomimize katkı sağlamaktan memnuniyet duyuyoruz"

istanbul (aa) - istanbul kimyevi maddeler ve mamulleri ihracatçıları birliği (ikmib) yönetim kurulu başkanı adil pelister, "kimya sektörümüz temmuz ayında gerçekleştirdiği 3,4 milyar dolarlık ihracat ile aylık bazda cumhuriyet tarihinin en yüksek ihracat rekorunu kırdı." ifadesini kullandı.

Ikmib'den yapılan açıklamaya göre, türkiye ihracatçılar meclisi (tim) verilerine göre türkiye'nin ihracatı temmuz ayında bugüne kadarki en yüksek ihracat rakamına ulaşarak 25 milyar dolar gerçekleşti.

Kimya sektörü ise temmuz ayında gösterdiği güçlü performansla 3,4 milyar dolarlık ihracata imza atarak aylık bazda cumhuriyet tarihinin rekorunu kırdı.

En çok ihracat yapan ikinci sektör kimya oldu. Sektörün 7 aylık ihracatı ise 19 milyar doları aştı.

2.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    Bu sık sık yaşanan depremler yangınlar hiç normal değil 2-3 yıla geride bir şey kalmayacak Türkiye de küresel güçlerin oyuncağı olduk bunlara izin veren yönetim vebali ni nasıl verecek iklim kanunu zeytin liklerin maden ruhsatı verilmesi şap hastalığı vb.ülkesini ekonomik olarak bitirdi yetmedi küreselcilere teslim ettiler..
    Yerli ve milli ***ler ile birlikte küreselci ***ler dahil ülkenin altını üstüne çevirdiler iktidar sayesinde maden aramalar, otel kurmalar, orman yangınları vs yok yok. Bir ülke böyle yok edilir işte. ekonomi ,hak ,hukuk liyakat vatan sevgisi hiçbir şey kalmadı ülkede.

3. riyıl taymda pegas aldım biraz.
    para kazanırsa satar antep fıstığı yerim.
    https://www.youtube.com/shorts/x09AkAifYxk

4. Bugün en düşük emekli yevmiyesine yakınım şuan. Cuma günü idim olduğu için kapanışta malı tam yüklü almadım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hissenin adı değişmiş bugün tehol olmuş Ayasofya abi nasıl kaçırdık yaw göz göre göre kaat uçtu
    Tehol bugün de tavan olmuş Ayasofya abi, kaç yevmiye oldu hesaplayamadım
    Hamdım Piştim Yandım

6. cumadan elde kalan longları açılışta 70 puan karla verdim. şuan biraz izleyeyim
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tehol bugün de tavan olmuş Ayasofya abi, kaç yevmiye oldu hesaplayamadım
    Reis ben bilmediğim otu yemiyorum karın ağrısı çok ağır oluyor. Bugün emekli yevmiyesi tamam oldu. Hız sabitleyiciyi açtım. Kârı Pangaya attım demek

8. Kozalaklar badem değil mi yaf böyüğü bir aydır düşüyor nerdeyse. Ama seviyem bu kağıdı akşam sl sabah sat.

Sayfa 461/597 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •