Sayfa 290/292 İlkİlk ... 190240280288289290291292 SonSon
Arama sonucu : 2333 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by mantıcı Yazıyı Oku
    Sn. Acemşah son dönemde yeni nesil borsacılık veya yeni nesil tahtacılık diye nitelendirebileceğimiz bir durum ortaya çıktı. Doğru şekilde yönetilse sıkıntı yok ama bu 20x 30x işlerini görünce bu pilavın daha çok su kaldıracağı aşikar. Ben bizim 355 tl değerleme almamız için bu fon oyunlarına ihtiyacımız olmadığını düşünüyorum ki siz bu hedefi söylediğinizde borsada bu tür yaklaşımlar yoktu . Sizin son yorumunuzu görünce tekrar sormak istedim.
    Çok haklısınız,böyle bir şeye Tınaztepenin ihtiyaçı yok...
    Lakin, işte 2 yıldır adeta hörgüçten yiyip enflasyon karşısında eriyen büyük abilerin para kazanmak adına ihtiyaçları olabilir.
    Fon olayları ile flaş türev kazançlar olabiliyor.
    Mpark olayı da bunun bir örneği sayılır, aşırı borçla aşırı şişirilmiş durumda.
    Bu akşamki spk Bülteninde yayımlanan ceza ile maalesef eleştirdiğim kurumsallaşmada sorunlar halen devam ediyor.
    Anladığım kadarıyla bedelsiz iptal olmuş..
    Herhalde temettü ye dönme ihtimali yükseldi.
    Bedelsizin şu ortamda bir olumlu etkisi olmuyor..
    Neyse hayırlısı artık ancak kurumsal kimlik alarm veriyor artık.
    Proffosyonel bir genel müdür lazım.. varsa değişmesi elzem..
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

2. Kapta yapılan acıklamayla şu an ki bedelsiz sürecin devam ettiği acıklanmış cezai işleme konu olayın nir önceki bedelsiz işlemlerinden kaynaklandığını acık ve anlaşılır şekilde belirtmişler..
    İstenilince, yerinde ve güzel acıklama yapılabiliyor imiş. Tebrik ederiz.
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

3. son durumu paylaşalım.......

fon 12217403........ cıty 4473558.....bofa 1502988......deutche 204791.............geçen haftaya göre 673000 lot daha toplanmış.......

pbn fonuda giderek büyüyor......3055 kişiye ulaştı......fon büyüklüğü. 1.020.869.848 tl oldu........

herkese iyi haftasonları......

4. Herkese iyi haftalar diliyorum. Hızlı bir başlangıç sonrasında her zaman olduğu gibi başladığı yere geri döndü. Hızlı başladığı günlerin saatlik mumlarına bakarsanız yine ezberlenmiş hareketler olduğunu görüyoruz. Burada geçen haftadan farklı söylenebilecek fazla bir şey yok bu hacimlerle 62-63 TL nin üzerine çıkmak zor . Haber kaynaklı bir hacim artışıyla 90 TL yolculuğu başlar.
    Benim takıldığım konulardan biri yabancı yatırımcı diye görünen alımlar . Naçizane ben bunların gerçek yabancı olduğundan şüpheliyim çünkü hem alım şekli itibarıyla hem de bu sığlıkta bu kadar alım olması enteresan umarım yanılıyorumdur . Citi takası üzerinden her alım yabancı değil malum.
    Fondaki yatırımcı sayısı artıyor ancak fon içeriği de değişiyor diye düşünüyorum. Özellikle ağustos sonunda Tckrc Galvaniz Tınaz la aynı oranda görebiliriz diye düşünüyorum.

Daha önce belirttiğim üzere 55-60 aralığından belli bir mal toplandı ancak şu andaki iştahsızlık gösteriyor ki yeterli gelmemiş. İstenilen malları alamamış durumda piyasa yapıcı .

Proje bazlı bazı somut gelişmeler görmek gerekir. Ancak Şirket in bilgi akışındaki acemiliklere bakarsak bu haberleri baya uzun bir süre bekleyeceğiz diye düşünüyorum.

5. Gün sonundaki mum mezar taşı olacak gibi. Bunun anlamı belli.. Piyasa yapıcı istediği malları alamayınca biraz ara verecek sanırım operasyona..

6. piramit fonu bugün itibariyle yüzde 5 geçti.........kapta açıklandı..........yeni ortaklarımızdan artık....

PİRAMİT PORTFÖY BİRİNCİ HİSSE SENEDİ SERBEST FON (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON) toplam lot 11.186.132 yüzde 5,12

7. Piyasa yapıcı 58.85 i enteresan bir şekilde benchmark yaptı. 58.85 üstünde kapanış olmadan yükseliş zor görünüyor. Yeni bir durum görünmüyor tahtada son 2-3 gündür piyasa yapıcının istediği çıkışlar gerçekleşiyor.

Fon yönetimi şu ana kadar başarılı bir Pr çalışmasıyla 4000 kişiyi geçti ancak 7 üzerinden 7 riskli fonun müşteri kitlesi bellidir ve bu tip fonlar her geçen gün artıyor. Rekabet kızışıyor. Para piyasası fonu getirisi gibi her gün 0.2-0.3 getirilerle bu gelen yatırımcının fonda durması zor. Fon yönetimiyle tahtanın likitidetesi artacağına iyice kurudu. Dün açılışta tabana kadar 3700lot vardı. Bunlar çok büyük yanlışlar kanımca.

8. İlk 3 aylıkta 67 milyon gibi sacma bir kar rakamı vardı, Bağıştı vergiydi vb vb karı eritmişlerdi.
    Bu 6 aylıkta 320 milyon kar oldukça güzel.
    Satışları enflasyon kadar yüksekte işler lskin brüt kar oldukça iyi.
    Devreye giren güneş santralinin giderler düşürücü etkisi hissedilir olmuş.
    Şu meşhur otel AVM dönüşümü tamamlandığında
    Ceyreklik 1 milyar karlar hayal değil.
    Bu dönemki en iyi bilanço ödülüne yine aday,
    Durmak, yolmak Yok Yola devam..
    10.000 lotu olan Büyük borsacı olacağa benzer..
    Bol bol kazançlar dilerim.
    Néy Nâmé...!

Sayfa 290/292 İlkİlk ... 190240280288289290291292 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •