Sayfa 3/17 İlkİlk 1234513 ... SonSon
Arama sonucu : 132 madde; 17 - 24 arası.

Konu: DMLKT Emlak Konut Damla Kent GMS

1. Akılları gidiyor birilerinin yatırımcıdaki serseri para eğer bu gibi şeylere yönlenirse altında kalacaklar çünkü ettikleri bazı lafların. Ben devletin yerinde olsam manipülasyonsa manipülasyon yapar insanları bu tarafa kanalize ederdim. Böylece ülkede dolarizasyon gibi bir sorun kalmazdı. Zaten bu zamana kadar olmadığı hata bu çok önce yapılsa ülkede emlak ve kira enflasyonu diye çok gereksiz oluşan bir şey olmazdı.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. Adam hocayım profum diye geçiniyor. Powell - Trump konu fed olunca ayrı konuşuyor iş içeriye gelince konu Mb olunca başka ; uzak durun böylelerinden borsa konusunda çok üzülürsünüz yoksa...... Adım hıdır elimden gelen budur.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3. %79.54 Oranında dağıtım yapılmış deniyor.

4.  Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    150 bin lot talep ettik bakalım hepsi gelecek mi
    120bin lot civarı gelmiş olması lazım pozitif abi ne kadarı gelmiş
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    %79.54 Oranında dağıtım yapılmış deniyor.
    aynen öyle olmuş paranın geri kalanı hesabıma geri gelmiş.

6. Fiyat listesi yayınlanmış daire konumuna göre sertifika adetleri belirlenmiş.
    En uygun 1+1 daire sertifika adedi*7,59 =5,5milyon gözüküyor borsada fiyat yükseldikçe daha da artacaktır .
    bu şekilde daire sahibi olmak isteyen varmı yoksa karı görünce herkes satmak içinmi aldı.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    120bin lot civarı gelmiş olması lazım pozitif abi ne kadarı gelmiş
    fon blokajlı talep ettim henüz hesabımda bir şey gözükmüyor

Alıntı Originally Posted by editor Yazıyı Oku
    aynen öyle olmuş paranın geri kalanı hesabıma geri gelmiş.
    lotlar hesabında gözüküyormu bende bişey gözükmüyor

Sayfa 3/17 İlkİlk 1234513 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •