Sayfa 883/897 İlkİlk ... 383783833873881882883884885893 ... SonSon
Arama sonucu : 7176 madde; 7,057 - 7,064 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Niye altın dolar konuşuluyor yine, hep konu dısina çıkılıyor ... Kardeşim İtalyadan ufak zeytinyağı getirmiş. Allah bilir belki oraların en dandiklerindendir ,markalarını tanimiyorum...Arco diye bir şey , belki fosforus abi biliyordur Bizdekiler zeytinyagiysa , onlardaki nedir... Ya da onlardaki zeytinyagiysa bizdeki nedir.... Dünyagozuyle şu zındık Avrupa diyarlarini da gorebilseydim iyi olurdu , adamlar schengen randevu tarihi bile atamadı , sen gelme hayvan der gibi 🥺

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    4 milyon memur ve emeklinin beklediği kritik görüşmenin ardından Hükümetin zam teklifi belli oldu. 2026 da ilk altı ay için yüzde 10, ikinci altı ay için yüzde 6, 2027 de ilk altı ay için yüzde 4 ve ikinci altı ay için de yüzde 4 zam teklif edildi.

https://www.hisse.net/haber/son-daki...lli-oldu-12025

Bu hükümet memur ve emeklisini enflasyona ezdirmiyor valla.

Hadi köşe oldunuz yine..

Bu eşek bu yükü çekmez 4 milyon memur × min. 1.200 dolar gayme = 4.8 milyar dolar gayme aylık yıllık 60 milyar dolar gayme yani 2.5 trilyon Türk akçesi.

Bütçe 12.5 trilyon açıksız rakam bismillah bütçenin 5/1 yok, ayrıca bunlar sallama düşük rakamlar gerçeği çok daha yüksek.

Göz ucuyla araştırdım 3.5 trilyon gaymeymiş.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, zam teklifinin ardından açıklamalarda bulundu. Yalçın, teklifi reddettiklerini belirtti. İşte detaylar...

YÜZDE 88 ORANINDA ZAM BEKLENİYORDU
    Memur sendikaları, 2025 dönemi için maaşlara yüzde 88 oranında zam talep ettiği aktarılmıştı.

Bu komedi Reyis düdüğü çalınca biter, seçime kadar bir halt olmaz...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Niye altın dolar konuşuluyor yine, hep konu dısina çıkılıyor ... Kardeşim İtalyadan ufak zeytinyağı getirmiş. Allah bilir belki oraların en dandiklerindendir ,markalarını tanimiyorum...Arco diye bir şey , belki fosforus abi biliyordur Bizdekiler zeytinyagiysa , onlardaki nedir... Ya da onlardaki zeytinyagiysa bizdeki nedir.... Dünyagozuyle şu zındık Avrupa diyarlarini da gorebilseydim iyi olurdu , adamlar schengen randevu tarihi bile atamadı , sen gelme hayvan der gibi 🥺
    ARCO POMACE veya olio de sansa Yazışıyorsa.!!!

Zeytinin çekirdeğinden üretilmiştir.!!!
    Kalitesiz yağdır.!!!

Olio extra virgine di Oliva yazıyorsa.!!
    Kaliteli sızma yağ demektir.!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5. Olio extra virgine di Oliva Italiano yaziyormuş şimdi baktım. Olur da seneye schengeni halledebilir de yolum duserse alırım artık 🤣. Chatgptyle yaziştik , benim durumumu net anlatır şekilde dilekçe ve evrak hazırlamada yardımcı olacak inşallah

https://youtube.com/shorts/s54itsEGD...cBkr1OSIA7SNB4

Siktimin embesilleri yok 7 saatte yok 10 saatte Çanakkale boğazını geçiyorlarmış, AMK Mudanyadan Bizansa feribot 2 saat sürüyor, Egeyi'mi geçiyorsunuz O.Ç.ları...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

https://www.sondakika.com/politika/h...oglu-18941601/

Ahanda link Haber de şu;

CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun AK Parti'ye geçeceği iddiası büyük ses getirdi. CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül söz konusu iddiayı doğrularken Sultanhisar, Söke ve Yenipazar belediye başkanlarının da AK Parti'ye geçeceğini belirtti. Çerçioğlu'na rozetini 14 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bizzat takması bekleniyor.

Not: Arada başlığa uygun paylaşımlar yapalım böyle. Sonra Sn refaba sitem ediyor.
    [emoji3]

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    https://www.sondakika.com/politika/h...oglu-18941601/

Ahanda link Haber de şu;

CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun AK Parti'ye geçeceği iddiası büyük ses getirdi. CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül söz konusu iddiayı doğrularken Sultanhisar, Söke ve Yenipazar belediye başkanlarının da AK Parti'ye geçeceğini belirtti. Çerçioğlu'na rozetini 14 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bizzat takması bekleniyor.

Not: Arada başlığa uygun paylaşımlar yapalım böyle. Sonra Sn refaba sitem ediyor.
    [emoji3]

bu çok büyük süpriz olur
    eğer gerçekleşirse kaset muhabbeti var derim
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 883/897 İlkİlk ... 383783833873881882883884885893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz