Hiç bir şey yapamazlar baksana kendi içinde çatlak vermeye başladılar bile bilinçli yapılıyor kimin hırsız olduğu ortada ama kolluk kuvveti senin karşında orda burada miting yaparak bir yere varılmıyor kaç tane AKP'li Belediye yolsuzlukla suçlandı hiç bir şey olmadı
Seçime kadar bunlar bir şey yapamayacaklar üstüne parçalanacaklar birde
Ben bu gözle bakıyorum suçlular dışarıda oldukça bu düzen değişmez ne Mehdi ne deprem nede başka bir şey sadece ahlak ve vicdan kurtarır bu memleketi gerisi Filistin Ukrayna
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Alıntı: CHP AYDIN'DA SEÇİMLERİ YENİLETEBİLİR
Özlem Çerçioğlu da sandığa gömülür
Aydın BB meclisi üye dağılımı:
CHP: 56
akp: 19
mhp: 6
iyip: 2
Toplam üye sayısı: 83
42 CHP'li meclis üyesi istifa ederse Aydın'da seçimler YENİLENİR.
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
TEK - Alsatçılıktan uzak durarak hareketsiz, komisyonsuz BİST 100 10 bin 600 stopla duruyorum: https://invst.ly/1bx5ww
Adnan abi - Aracı kurum yakında seni kovalayacak!
CHP'li belediyelere yolsuzluk yaptınız diyorlar doğru yapmışlardır ya siz AKP'li belediyeler siz daha fazlasını yaptınız niye dışardasınız adalet bumu insanlık bumu bumu müslümanlık asıl müslümanım diyen sokağa çıkıp bunu protesto etmeli yok o çıkar Filistin için allahu ekber der bizdeki müslümanlık bile kutuplaşmış çünkü CHP dinsiz Ateist Terörist hırsız sen buradaki kendi ırkındakine öcü de elin arabı için miting yap
İşte ne güzel din ile milleti kandırıyorlar bakara makara
Buda başka versiyonu
Allah hepsinin belâsını versin
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri