Sayfa 498/585 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548 ... SonSon
Arama sonucu : 4675 madde; 3,977 - 3,984 arası.

Konu: Viop LXVI

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Özel: Yarın saat 12'de turpun büyüğünü açıklayacağım.
    Akp'ye kuruluş yildonümü hediyesi vereceğiz.
    Boş çıkmaz umarım
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Özel: Yarın saat 12'de turpun büyüğünü açıklayacağım.
    Akp'ye kuruluş yildonümü hediyesi vereceğiz.

Hiç bir şey yapamazlar baksana kendi içinde çatlak vermeye başladılar bile bilinçli yapılıyor kimin hırsız olduğu ortada ama kolluk kuvveti senin karşında orda burada miting yaparak bir yere varılmıyor kaç tane AKP'li Belediye yolsuzlukla suçlandı hiç bir şey olmadı

Seçime kadar bunlar bir şey yapamayacaklar üstüne parçalanacaklar birde

Ben bu gözle bakıyorum suçlular dışarıda oldukça bu düzen değişmez ne Mehdi ne deprem nede başka bir şey sadece ahlak ve vicdan kurtarır bu memleketi gerisi Filistin Ukrayna
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı: CHP AYDIN'DA SEÇİMLERİ YENİLETEBİLİR

Özlem Çerçioğlu da sandığa gömülür

Aydın BB meclisi üye dağılımı:

CHP: 56
    akp: 19
    mhp: 6
    iyip: 2
    Toplam üye sayısı: 83

42 CHP'li meclis üyesi istifa ederse Aydın'da seçimler YENİLENİR.

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Bunu bir CHP'li yapsaydı şimdi hapisteydi sonra diyinki müslüman başı kapalı AKP'li daha ne diyelim allah belanızı versin

6.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Bunu bir CHP'li yapsaydı şimdi hapisteydi sonra diyinki müslüman başı kapalı AKP'li daha ne diyelim allah belanızı versin
    Bu müslüman olamaz, hatta insan bile olamaz... resmen fakir vatandaş ile dalga geçmiş. Yazık
    Ceza verilmesi şart bu kişiye, o koliyi al başına çal diyen birileri hâlâ vardır diye ümit ediyorum
    Hamdım Piştim Yandım

TEK - Alsatçılıktan uzak durarak hareketsiz, komisyonsuz BİST 100 10 bin 600 stopla duruyorum: https://invst.ly/1bx5ww
    Adnan abi - Aracı kurum yakında seni kovalayacak!

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu müslüman olamaz, hatta insan bile olamaz... resmen fakir vatandaş ile dalga geçmiş. Yazık
    Ceza verilmesi şart bu kişiye, o koliyi al başına çal diyen birileri hâlâ vardır diye ümit ediyorum

CHP'li belediyelere yolsuzluk yaptınız diyorlar doğru yapmışlardır ya siz AKP'li belediyeler siz daha fazlasını yaptınız niye dışardasınız adalet bumu insanlık bumu bumu müslümanlık asıl müslümanım diyen sokağa çıkıp bunu protesto etmeli yok o çıkar Filistin için allahu ekber der bizdeki müslümanlık bile kutuplaşmış çünkü CHP dinsiz Ateist Terörist hırsız sen buradaki kendi ırkındakine öcü de elin arabı için miting yap

İşte ne güzel din ile milleti kandırıyorlar bakara makara
    Buda başka versiyonu
    Allah hepsinin belâsını versin

Sayfa 498/585 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz