Sayfa 599/725 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon
Arama sonucu : 5800 madde; 4,785 - 4,792 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    senin çizgi film kahramaını olduğunu ortaya çıkarınca hemen geldin yine a.k 10 yorum yapıyorsun hangisi tutarsa bildim ayağı yaz dur sana keriz lazım egonu okşayacak mala girmiş arkada koyduk yazdıklarını daha topiğine kaç kişi geldi tutarsızlıklarını yazdı sana neden zoruna gitti.
    Adama topiğinde bankacılık endeksi 14.000 den 8000 e taban taban göçerken borsa nasıl ralli yapacak dedik. Cevap alamadık.
    Haziran dan beri 7200 7500 pazartesi taban falan ama bir yandan da hisse ye giriyoruz falan kiii işte olurda giderse bakın demiştik ayağı.
    Bak şimdi 14.000 diyor ABD göçecek diyor yine 2 li. Yüzde 15 göçecek diyor. 3 lü.
    Misal 12000 endeks den çakılırsak ben bildim olacak yine. He de geç işte allah aşkına.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Günaydın mandradasutvar hakkaten denüşük bi gün olucak gibin duruy
    Karaduman dayuya 9binden 1 lot bile alduramadık, sanırsam lotların hepisini kuzu emmi almış
    Baş psikopus büyük soyguncu ödülünü ona verelim
    Çıkar da düşer de 20/25 bin olsa da 5 bin olsa da şaşırmam ama buradaki insanların ne suçu var arkadaş? Gelen doğru pozisyonda kalmışsa bir posta koyuyor. Terste kalmışsa yine posta koyuyor. Bir de viop burası.., ben de üç kâğıtçıyım ama haddimi bilirim burada laf söylerken. Yüzde 1/2 bile insanı terste kalırsa üzer. Aslında cafe trend trade bize daha uygun ama eski ekip kalmamış orada. Burada nabız yoklanabiliyor hissiyat yakalanabiliyor İpuçları yakalanıyor. Güzel burası.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Badem bofası güne hep açığa satarak başlardı bugun o oyun tarzı ile başlamadı tera sporda ortada yok iyi mal aldı 1 agustostan beri ekibden olabilir diye düşünüyorum faiz indirimine bu kadar rol biçilmez bu piyasada israil gazze işgal hikayesine dün akşam başladı kimseden ses yok ,piyasayı yukarı götürenler 15 eylül kararını biliyor ilk ertelendiği günden beri ana seneryo bu diye düşündüm.piyasada o konuşulanlar farklı ama onların bildiği ivme yakalama isteği daha farklı .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Emmi nerelerdesin yaw

Seni bulmak zor ))
    ha ha ha.....

MALA GIRDINIZ 9000 ENDEKSTE.....ayda yuzde 10 kazaniik....isler yolunda.....

demem oku....beskurusu kalmamis soydugumuz usaglara....

defolun gidin......susun....

EGER CALAMIYORSAN ASKIN SAZINI....

ne perdeye dokun ne teli incit....

eger cekemezsen gulun nazini....

NE DIKENE DOKUN NE GULU INCIT....

demeye.....

geliyorum....

halkimi soyduranlara.....

ara ara....

bu satilmis veya soyulmaslari....halkima taktim edecegim....ve halkimi koruyacagim...

biz bi yandan ayda yuzde 10 kazanirken....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Badem bofası güne hep açığa satarak başlardı bugun o oyun tarzı ile başlamadı tera sporda ortada yok iyi mal aldı 1 agustostan beri ekibden olabilir diye düşünüyorum faiz indirimine bu kadar rol biçilmez bu piyasada israil gazze işgal hikayesine dün akşam başladı kimseden ses yok ,piyasayı yukarı götürenler 15 eylül kararını biliyor ilk ertelendiği günden beri ana seneryo bu diye düşündüm.piyasada o konuşulanlar farklı ama onların bildiği ivme yakalama isteği daha farklı .
    Boşver patron şöyle momentum yükselişi olsa da herkes bir rahatlasa… devamlı tetikte olmaktan bıktı millet.. herkes çullansın da seke seke uçsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

bozkurt oyun bu pıst 100 aynı şablonu ortalamalarını koyarsın seçtiğin tahtaya ,
    kırmızı daire chp kurultay erteleme hikayesi ile başlayan yukarı hareket totoşların maliyeti .
    soru şu kanal içinde malmı dağıtıyorlar yoksa yükselen tepeler yaparak yukarımı sürüyorlar bunu cam göbeği çizgi üzerinde kalabilirse 1-2 gün içinde anlarız.bu çizgi altında 2 li tepeyi konuşmayı başlar piyasa
    bozkurt sayesinde soranlara endeks analizi oldu
    dün ne analiz yaptıysak hafta sonu kapanışı bekliyecez .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    ha ha ha.....

MALA GIRDINIZ 9000 ENDEKSTE.....ayda yuzde 10 kazaniik....isler yolunda.....

demem oku....beskurusu kalmamis soydugumuz usaglara....

defolun gidin......susun....

EGER CALAMIYORSAN ASKIN SAZINI....

ne perdeye dokun ne teli incit....

eger cekemezsen gulun nazini....

NE DIKENE DOKUN NE GULU INCIT....

demeye.....

geliyorum....

halkimi soyduranlara.....
    19.000 den NASDAQ ın tepesine bindin idi. Bankaların tepesinde idin. 7500 pazartesi taban ben ne dersem o olur diyordun. Hatırla sen bunları derken sana 9000 in altı yok 3 aydır düşse düşer idi unut o taban işlerini demiştik. Halkımı soydurmam diyordun yine.Çıkarmim eski yazıları şimdi.

8.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    19.000 den NASDAQ ın tepesine bindin idi. Bankaların tepesinde idin. 7500 pazartesi taban ben ne dersem o olur diyordun. Hatırla sen bunları derken sana 9000 in altı yok 3 aydır düşse düşer idi unut o taban işlerini demiştik. Halkımı soydurmam diyordun yine.Çıkarmim eski yazıları şimdi.
    muhatap olmayın bu meczupla. hep kamyonlara parayı yükler durur yıllardır. eğer dediği hareketlerin %1 ini yapmış olsa milyarlık adam olurdu ama halen burada yazıyor.
    he de geç
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 599/725 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •