Benim düşünceme göre 3 tip okuyucu vardı borsa kötü olsa bile
1-) AKP yandaşı ( bilgi birikim deneyim bir boku olmayan) uçacak kaçacak fırlayacak ama oysa eğitim ekonomi adalet hepsi boktan düşmüyor ama çıkmıyorda bunlar zaten biz para kazanıyoruz devlete sırtımızı dayamışız burada rezil oluyoruz bari kendimizi rezil etmeyelim diyenler gitti
2-) bilgi birikimi deneyimi ihtisası olan temel teknik fikir her türlü enstrümanı kullanan para kazanamayınca yani ülke'nin çökmesi lazım zaten yoksa bize çökecekler baktıki borsa düşmüyor çıkmıyor birde yandaşlar saldırıyor yalakalık diz boyu biz kaçar diyenler ( bunların çoğu sol görüşlü vatansever Atatürk'çü bilimden yana realist vs)
3-) bilen bilmeyen borsadan anlayan anlamayan ve bağımlılık yapmış ve geçimini aslında ek gelir olarak yapan kişiler var şimdilik burada onlarında sayısı belli
Sonuç olarak ölenler kaybedenler küsenler arada girenler bunlarda sayıyı etkiliyor fakat ülkenin yönetiminin kötü olması başlıca nedeni bence
Son düzenleme : bb79; 21-08-2025 saat: 11:42.
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
kuzu topikte hala sahı takımı çıkarak desek bir takım çıkaramayız...
o eski günleri unut ne kovması...
sonra tek basına takılırsın burada...
herkes zaten bıraktı borsayı...
eski kulagı kesiklerde fonlara yabancı borsalara gitti...
Türk borsası öldü... sahtekrarlara soygunlara izin verildi...
Bak devletin cıkardıgı dmlkt bile bir haftada %12 düşmüş...
olan hepi topu bu kadar...
akcay, *Bozkurt, Ayasofya 2005, bb79, Calibra, Denizdenizli61, el turco, fLameng, işçi74, kuzu, pit, sindoma53, Tince
Yatırım tavsiyesi değildir.
la kuzu dilaverin orada bi gece vurdun rakının dibine vurdun rakının dibine herkesi attırdın o salağa ondan sonra buradan kovulup gelen 3-5 kişiye yazdın durdun.
forumda 10 kişi olmadınız
şurada en azından 100-150 kişi devamlı geliyor bişeyler yazıyorlar. senide okuyorlar rahat dur yazda hem seni okuyalım hem diğerlerini
forumu öyle uçuracağım böyle uçuracağım dedin simurgu .iç gibi bıraktın orada tek başına şimdi burada aynısını mı yapacan
yazacaksan yaz okuyalım ne dalaşıyon milletle
bir halt olacağı yok.
sapladığım kuzular hep arkamdan böyle meleeeeeeeeeeeer![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri