Sayfa 606/967 ÝlkÝlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 4,841 - 4,848 arasý.

Konu: Viop LXVI

1.  Alýntý Originally Posted by ayhan53 Yazýyý Oku
    sabah konuya iliþkin fikrmi yazmýþtým.

tam bir gerizekalýlýk ne hale geldik
    tarým kredi kooperatiflerine girip fiyatlara baksýnlar marketlerle ayný fiyatar madem öyle orada düþür fiyatlarý vatandaþ alsýn oradan
    6 aylýk zarar 2,5 milyar olmuþ tarým kredilerde þimdide özellerde reyon açacaklarmýþ.

Metropol Haber
    @metropolmedya_
    ·
    16s
    ÝHH Baþkaný Bülent Yýldýrým:

Kürtçe üniversite kurulmalý.

baþkan 1 ekim yargý dönemi açýldýðýnda komisyon üzerinden neler duyacaksýn neler ,
    bak memur zammý bile bilerek hakem kuruluna götürülüyor millet bu oyunlarý görmüyor hala ne diyelim.
    7 hükümeti atadýðý 4 sendika ne karar çýkar sence
    BORSADA KESÝNLÝK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE

2.  Alýntý Originally Posted by ayhan53 Yazýyý Oku

tarým kredi kooperatiflerine girip fiyatlara baksýnlar marketlerle ayný fiyatar madem öyle orada düþür fiyatlarý vatandaþ alsýn oradan
    6 aylýk zarar 2,5 milyar olmuþ tarým kredilerde þimdide özellerde reyon açacaklarmýþ.
    5 lik ayçiçeði yaðý tarihe karýþacakmýþ. Onu yapan alýmlarda iki adet sýnýrý da getirir.

3.  Alýntý Originally Posted by ayhan53 Yazýyý Oku

Ýyi kötü iþleyen bir serbest piyasayý önce 2018 de kýsmen , 2021 de tamamen (enflasyon yükselirken faizleri indirerek) çomak sokup mahfedersen olacaðý budur. Þimdi çok fena sýkýþtýlar. Maliye ve para politikalarýnýn araçlarýnýn iç birisi þu an iþler durumda deðil ekonomide.
    Dolar serbest býraksalar zamlar ardý ardýna yaðacak yine en baþa döneceðiz. Sýký para devam deseler iflaslar iþsizlik ve hala enflasyon masada. Bir taraftan dolarý tutmaya çalýþýyorlar diðer yandan faizleri indirme peþindeler . Sonuç da. Devlet kontrollü bir piyasaya geçilmek durumunda mecburen. Mesela faizleri indiriyorum ama herkese kredi yok . Yada dolar sana 41 diðerine 55 ötekine 35 gibi.
    Yada iþte bazý mal ve hizmetleri devlet üzerine alacak ama buradan devlete yük olacak maliyet ne olacak gibi falan. TÜÝK de tabi bu cumhur reyona bakarak fiyat belirleyecek enflasyon düþecek. Ama çer çöp buradaki ürünler. Siyasi taraf ile birlikte düþünüldüðünde çok ama çok büyük bir kýrýlýma gidiyoruz ülke olarak.

4.  Alýntý Originally Posted by ayhan53 Yazýyý Oku

Nutellanýn 700 gramý bimde 229 lira oldu. Benim çocuk baþka çikolata yemiyor. Alýyorum kaþýk kaþýk yiyip bitiriyor. Neredeyse haftada 1 tanesi bitiyor.

Neyse maliyeti düþüreyim dedim, üç harfli marketlerin hiç bir pl ürününü beðenmedi.Ta ki tarým kredinin pl çikolatasýný yiyene kadar. Onu yiyince aynen Nutella'ya benziyor dedi. Onun 700 gramý ise 139 TL. Geçen hafta baktým tarým kredinin afiþinde fiyatý 109 liraya düþmüþ. Bi koþu gittim, Allah var aklýmda 10 tane almak vardý. Ama reyona bir tane bile 700 gramlýk çikolata koymamýþlar. Hepsi indirimsiz olan 400 gramlýk çikolata. Bu hafta tekrar gittim, indirimi bitmiþ diye tekrar 700 gramlýklarý reyona koymuþlar. Kýsaca bunlarýn indirimleri bile sahte, sadece kaðýt üzerinde oluyor.

viþnu maden aðustos baþýndan beri %65 düþmüþ.
    operasyon yapmýþlar herhal bunda
    halka arz= 37,44 TL
    ATH=859,5 TL

6.  Alýntý Originally Posted by ayhan53 Yazýyý Oku

para kesiyorlar para

7. Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Haber Aktif
    @haberaktifcom
    Ekonomi gazetecisi Çiðdem Toker:

- 18 þehir hastanesinin sahibi 7 þirkete, sadece bu yýlýn ilk yedi ayýnda kira ve hizmet bedeli olarak 71 milyar lira ödendi.

- Ankara Tabip Odasý’nýn araþtýrmasýna göre, bu parayla en az 100 yataklý 78 devlet hastanesi açýlabilirdi.

https://x.com/haberaktifcom/status/1958026615364985094

chp belediyelri çaldý diye iddialarda bulunan yandaþ kanallar sabah akþam yayýn yapýyor , hýrsýzýn partisi olmaz kendi tezgahýnýn dönmesine bakar peki neden bu ülkede bu iþ sorgulanmýyor bu iddialar doðruysa bugun emekliye verilmek istenmeyen paralar neden ayný adreslere veriliyor kim bu paranýn arkasýndakiler.
    vergi rokertmeni açýklanýyor bu ismi geçen þirketler neden listede üslerde deðil ha kendimizce duyduklarýmýz var bu hikayede ama yukardaki bilgiler doðruysa millet ne sorgulayacaðýný öðrenmeli yoksa o para hiç bir zaman senin cebine girmez
    BORSADA KESÝNLÝK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE

8.  Alýntý Originally Posted by ayhan53 Yazýyý Oku
    yakýnda %69 a kadar çýkarlar malum burada toplanan paralarýn hepsi bizim fona gidiyor. oradan borsaya 5 li çeteye yandaþa kayana kaygana daðýtýlýyor para
    Yalnýz üç kaðýtçý izlenimi aldým.
    En düþük 1500 TL yatýrýlýyor. %31 devlet katkýsý var demesi ( ben 30 biliyorum.Egeduk Ustad fonun baþýna geçtiyse bilmem)
    Ve 1500 kesintiye devlet katkýsý kaç olur dediðimde 900 civarý demesi ilginç.
    1500 katýlýma 450 devlet katkýsý olur.

Bes üyeliðim baþladý ev alýnca.
    Ziraatbank 'tan.
    Fon getirisi çok zayýf .aAklýma benimde geldi bizim paralar 5 liye mi gidiyor diye?(Isbank daha yüksek getiri)
    Temmuz baþý fonu hisseye geçirdim. Kazanç %2 bile deðil.
    Ben bu cahilligimle son 1,5 ayda portföyü %25 büyüttüm. Bazý hisselerde %50 ye yakýn artý yazdým.

Sayfa 606/967 ÝlkÝlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •