10 gündür kimse tek kelime yazmadığına göre herkes malını kaptırdı.Bu başlığın fenerbahçe tribünü olduğu günleri biliyorum.
E.Ç in,belli ki şirketle ilgili bir hesabı var.Bedelli sermaye arttırımı kararı ile yukarı hareket olması herkese normal geliyor mu?
Patron ceketini alıp giderse şaşırmayacağım.Venezuella meselesi pehlivan tefrikasına döndü,Yılan hikayesine
döndü.Ancak mesele orada petrol ve doğalgaz çıkarılacak ise daha büyük.Zira ABD Venezuellaya operasyon için hazırlık yapmakta.
Bu şartlar altında hareketin yönü yukarı oluyor.Çoook enteresan şeyler olacak.Not edin bir yere.
ALMAYIN ALMAYIN DİYENLER NEREDE? 1,60 DAN DA ALMAYIN DİYENLER VARDI.
2,25 E gap koydu devam ediyor. ağusos ayında hacimli ilk 10 şirketin içinde oldu.9 tane aracı kurum ekip olmuş çalışıyor. adam 1,8 zarar gösteriyor. şirket kaynakları 6 milyar artiyor. bu konularda sözü olan varsa dinleyelim. bofa bile cante ye çalışıyor. var mı bunların bir izah tarzı. varsa anlatın arkadaşlar. hiç işin bu taraflarını gören yok. klasik gömme hareketi var birilerinde. şirketin venezuelaya bile ihtiyacı yok şu durumda. şirketin hacimli olması eylüldede devam ederse 2028 e kadar burada güzel ekmek var bana göre. yani benim stilime göre. gelmek isteyen gelir 1,60 a oyuna girmeyenler sıraya geçiyor şimdi.
Kazanan her zaman haklıdır
Ama yarın bir gün tahtayı göçertirlerse, bu kez de almayın/dikkatli olun diyenler ben demiştim demek için gelirler.
Bu işler böyledir.
dostum borsa haklı haksız peşinde gitmiyor.
Borsa hisseleri ayrı bir konu.
finansal ekonomi ayrı bir konu,
teknik ve temel analizler de ayrı bir konu.
BÜTÜN BUNLARIN ÜSTÜNDE BİR ÇAT VAR.
onun adı da
BORSA OYUNU.
EVET BORSA BİR OYUNDUR. OYUNUN DA KURALLARI VAR.
OYUNA GİRMEK İÇİN BİLET YANİ HİSSE SENEDİ ALMALISINIZ.
iDeal.jpg
bugün ki akdsi..
Yer İmleri