Sayfa 541/541 İlkİlk ... 41441491531539540541
Arama sonucu : 4327 madde; 4,321 - 4,327 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

Alıntı Originally Posted by ayıbogan Yazıyı Oku
    Sata sata bitmedi birde üzerine bedelli geldi..
    Vay be.
    Sermaye tavanı 10 milyar.
    Bedelli ile ulaşılacak sermaye de 10 milyar.
    Olabilecek en azami rakama kadar bedelli yapıyorlar.
    Tencerenin dibini sıyırıyorlar.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Vay be.
    Sermaye tavanı 10 milyar.
    Bedelli ile ulaşılacak sermaye de 10 milyar.
    Olabilecek en azami rakama kadar bedelli yapıyorlar.
    Tencerenin dibini sıyırıyorlar.
    SPK Sanırım bunu kabul etmez. kabul ederse, oyundan düşüp dışarıdan takip eden arkadaşlara son bir şans olur. oyuna yine girmezlerse. ne diyelim.
    şu ana kadar al sat tan 170 bin hisse satmıştım. bizde sattığımızı yerine koyarız

3. 10 gündür kimse tek kelime yazmadığına göre herkes malını kaptırdı.Bu başlığın fenerbahçe tribünü olduğu günleri biliyorum.
    E.Ç in,belli ki şirketle ilgili bir hesabı var.Bedelli sermaye arttırımı kararı ile yukarı hareket olması herkese normal geliyor mu?
    Patron ceketini alıp giderse şaşırmayacağım.Venezuella meselesi pehlivan tefrikasına döndü,Yılan hikayesine
    döndü.Ancak mesele orada petrol ve doğalgaz çıkarılacak ise daha büyük.Zira ABD Venezuellaya operasyon için hazırlık yapmakta.
    Bu şartlar altında hareketin yönü yukarı oluyor.Çoook enteresan şeyler olacak.Not edin bir yere.

Alıntı Originally Posted by Vesper Yazıyı Oku
    10 gündür kimse tek kelime yazmadığına göre herkes malını kaptırdı.Bu başlığın fenerbahçe tribünü olduğu günleri biliyorum.
    E.Ç in,belli ki şirketle ilgili bir hesabı var.Bedelli sermaye arttırımı kararı ile yukarı hareket olması herkese normal geliyor mu?
    Patron ceketini alıp giderse şaşırmayacağım.Venezuella meselesi pehlivan tefrikasına döndü,Yılan hikayesine
    döndü.Ancak mesele orada petrol ve doğalgaz çıkarılacak ise daha büyük.Zira ABD Venezuellaya operasyon için hazırlık yapmakta.
    Bu şartlar altında hareketin yönü yukarı oluyor.Çoook enteresan şeyler olacak.Not edin bir yere.
    ALMAYIN ALMAYIN DİYENLER NEREDE? 1,60 DAN DA ALMAYIN DİYENLER VARDI.
    2,25 E gap koydu devam ediyor. ağusos ayında hacimli ilk 10 şirketin içinde oldu.9 tane aracı kurum ekip olmuş çalışıyor. adam 1,8 zarar gösteriyor. şirket kaynakları 6 milyar artiyor. bu konularda sözü olan varsa dinleyelim. bofa bile cante ye çalışıyor. var mı bunların bir izah tarzı. varsa anlatın arkadaşlar. hiç işin bu taraflarını gören yok. klasik gömme hareketi var birilerinde. şirketin venezuelaya bile ihtiyacı yok şu durumda. şirketin hacimli olması eylüldede devam ederse 2028 e kadar burada güzel ekmek var bana göre. yani benim stilime göre. gelmek isteyen gelir 1,60 a oyuna girmeyenler sıraya geçiyor şimdi.

Kazanan her zaman haklıdır
    Ama yarın bir gün tahtayı göçertirlerse, bu kez de almayın/dikkatli olun diyenler ben demiştim demek için gelirler.
    Bu işler böyledir.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kazanan her zaman haklıdır
    Ama yarın bir gün tahtayı göçertirlerse, bu kez de almayın/dikkatli olun diyenler ben demiştim demek için gelirler.
    Bu işler böyledir.
    dostum borsa haklı haksız peşinde gitmiyor.
    Borsa hisseleri ayrı bir konu.
    finansal ekonomi ayrı bir konu,
    teknik ve temel analizler de ayrı bir konu.
    BÜTÜN BUNLARIN ÜSTÜNDE BİR ÇAT VAR.
    onun adı da
    BORSA OYUNU.
    EVET BORSA BİR OYUNDUR. OYUNUN DA KURALLARI VAR.
    OYUNA GİRMEK İÇİN BİLET YANİ HİSSE SENEDİ ALMALISINIZ.

7. iDeal.jpg
    bugün ki akdsi..

Sayfa 541/541 İlkİlk ... 41441491531539540541

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •