Sayfa 258/280 İlkİlk ... 158208248256257258259260268 ... SonSon
Arama sonucu : 2239 madde; 2,057 - 2,064 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Yoldayım yine klibi haketmiş. Mahçup etmemiş.
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Malları elinden kaptıranlar için tahtaci 1 güzellik yapsa iyi olmaz mı
    İvedilikle Viop topiği hayatına son vermelisin. Bir dost.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3. Arnavut çalıştır votkamla eriği repliğini bekliyor eski ahali ama tabi ben henüz buna hazır olduğumuzu düşünmüyorum.
    Yahu daha ne yapsın denilebilir. Fakat diğer taraftan bakarsak henüz 50 centi görebildik. Arnavut’un hakkı buralar değil.
    Küçük çanak oluşumundan sonra sırada büyük çanak var. Bu arada 50 cent ile de dolar bazlı çanak bugün oluştu. Büyük çanağı nasıl alır nasıl yapar bilmek zor. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Yıllık pivot seviyesi altında olan hisseler güçsüz konumda sayılır.
    Bu seviye 20.47 mavi olan.
    Gerilerde kalmasın. Ytd

5. Salim baba fırtınalı olan günde iskelede götün götün geldiği gün destek attın mı?
    Tabi oraları okudun mu bilmiyorum. Hani çanağa gidiyoruz ertesinde katlaması falan derken o sıralar yelkenler fora yerine iskele alabandayı seçmişti. Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Arnavut çalıştır votkamla eriği repliğini bekliyor eski ahali ama tabi ben henüz buna hazır olduğumuzu düşünmüyorum.
    Yahu daha ne yapsın denilebilir. Fakat diğer taraftan bakarsak henüz 50 centi görebildik. Arnavut’un hakkı buralar değil.
    Küçük çanak oluşumundan sonra sırada büyük çanak var. Bu arada 50 cent ile de dolar bazlı çanak bugün oluştu. Büyük çanağı nasıl alır nasıl yapar bilmek zor. Ytd
    Buralardan dinlenmeden gider anlamı çıkmasın tabi, tahtacı haricinde bilemez kimse. Bir süre önce soluksuz 9 çubukla yükseliş yapıp geri dönüş yapmıştı, şuan 8 çubuk fakat bu çubuklar öncekine göre hem hacimli hem daha uzun. Aylık direnç 2232.
    fibolar ise dandanakan hc nın gfariğinde. Dolar bazlı 50 cent çanak tamamlanmış, indikaörler şişmiş ama dediğim gibi yukarılardada pek tabi soğutabilir. Tahtacıya kalmış. Ytd

7. Takaslar bu ay başından beri yatırım fonlarından çıkış varmış gibi görünmüştü, bende park edilmemişse tabi dediydim. Geri almış görünüyor ama garantiden ağırlıklı geçiş yapılmış. Aslında ilk beşte çok birşey değişmesede gözle görünen citinin alımları diye de not düşeyim.
    Bu ay ki haberlerde master planının pişirilmesi ve Oyak yatırımın İngilizce sektörü aktarması oldu. Ha bunlar tabi benim safsatalarım yok bir haber mi verildi yok bilmem ne! Ama ilk defa olması sebepli tabi. Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Buralardan dinlenmeden gider anlamı çıkmasın tabi, tahtacı haricinde bilemez kimse. Bir süre önce soluksuz 9 çubukla yükseliş yapıp geri dönüş yapmıştı, şuan 8 çubuk fakat bu çubuklar öncekine göre hem hacimli hem daha uzun. Aylık direnç 2232.
    fibolar ise dandanakan hc nın gfariğinde. Dolar bazlı 50 cent çanak tamamlanmış, indikaörler şişmiş ama dediğim gibi yukarılardada pek tabi soğutabilir. Tahtacıya kalmış. Ytd
    Aylık kapanıslara 5 is gunu var. Bu goruntuye gore guclu bir kapanıs beklerim. Hissenin yukarı kırmakta zorlanacagı en disli direnc aralıgı olan 56-57 cent aralıgına kadar cıkısın surmesi surpriz olmyacak.

Sayfa 258/280 İlkİlk ... 158208248256257258259260268 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •