Sayfa 259/273 İlkİlk ... 159209249257258259260261269 ... SonSon
Arama sonucu : 2181 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by orhanozzz Yazıyı Oku
    Aylık kapanıslara 5 is gunu var. Bu goruntuye gore guclu bir kapanıs beklerim. Hissenin yukarı kırmakta zorlanacagı en disli direnc aralıgı olan 56-57 cent aralıgına kadar cıkısın surmesi surpriz olmyacak.
    Orhan hc tebrikler iyi durdun hissede, teknikçikeri şaşırtabilen bir hisse bu en nihayetinde. Küçük küçük düzeltmeler olsada, oladabilir. Trentinde kalsın başka birşey istemem. 15 derece, 30 derece, 45 90 farketmez. Bunca zaman milleti üzmüş, bundan sonra be yapabilir ki üzecek en fazla düşer diyecem, onlarca kez yaşatmış bu duyguyu farketmeyecek kendi adıma. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Orhan hc tebrikler iyi durdun hissede, teknikçikeri şaşırtabilen bir hisse bu en nihayetinde. Küçük küçük düzeltmeler olsada, oladabilir. Trentinde kalsın başka birşey istemem. 15 derece, 30 derece, 45 90 farketmez. Bunca zaman milleti üzmüş, bundan sonra be yapabilir ki üzecek en fazla düşer diyecem, onlarca kez yaşatmış bu duyguyu farketmeyecek kendi adıma. Ytd
    Cok sıktı aslında hemde cok. USD bazlı aylık grafiklerine guveniyordum. Bir iyilik yapıp 30.xx lu rakamlara gider mi bilmem. Yukarıda USD bazlı verdigim deger kırılacak olursa kolaylıkla gider.

3. Pandemiden sonra diğer hisselerin yaptığını yapmadı, yaptırmadılar. Bahsettiğin rakamlar tl bazlı alttan gelen açıyla (yatay değil) baktığımızda, büyük çanak oluşumunu tamamlar, tamamlarsa. Katlamasını yaparsa, Aradaki bekleyişin karşılığını alırmıyım bilemem. Tabi geçmişten ama çok yıllar öncesinden neler yaptığını daha doğrusu istenileni yapmadığını da biliyorum. 10 yıldan fazla bekleyenler var, belki de 15 yıl. Muhtemelen duruyorlardır. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4. İstediklerinde hisseyi kısa sürede nerelere getirebilirdiklerini şu son 10 günde gördük, takas dağılımı haricinde aracı kurum dağılımına yine baktığımızda kendi ellerindeki lotlarla oynadıkları bariz. Diğer kısmındaki miktarlar aynı. Dışardaki ölü lorlar veya kimsenin satmadığı lotlar diyelim hareket etmeyince kendi elindekilerle bunu yapmaları hiçte zor olmuyor aslında. Takas dağılımında ise beş haricinde citi devreye girmiş bu ay tabi yine kendileri değilse. Aracı kurum dağılımı bana sanki kendiketiymiş gibi geliyor eğer değilse o saman trentteyiz derim, mal istemeye veya almaya devam ederse ilk beş aynı kalıp yukarıya devam edebiliriz. Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Pandemiden sonra diğer hisselerin yaptığını yapmadı, yaptırmadılar. Bahsettiğin rakamlar tl bazlı alttan gelen açıyla (yatay değil) baktığımızda, büyük çanak oluşumunu tamamlar, tamamlarsa. Katlamasını yaparsa, Aradaki bekleyişin karşılığını alırmıyım bilemem. Tabi geçmişten ama çok yıllar öncesinden neler yaptığını daha doğrusu istenileni yapmadığını da biliyorum. 10 yıldan fazla bekleyenler var, belki de 15 yıl. Muhtemelen duruyorlardır. Ytd
    Endekse ragmen ucup kacar mı bilmem. Zor gibi. Olagan ustu bir haberle olacak bir sey bu. Zira endekste 325-332 USD den son bir cokus hayli muhtemel bence

6.  Alıntı Originally Posted by orhanozzz Yazıyı Oku
    Endekse ragmen ucup kacar mı bilmem. Zor gibi. Olagan ustu bir haberle olacak bir sey bu. Zira endekste 325-332 USD den son bir cokus hayli muhtemel bence
    Uçup kaçıracakları bir durum yok tabi. Döngüsel bir durum olarak baktığımızda 4 yılda bir geçmişten gelen bir durum söz konusu. Ben bunu starla bozarlar diye düşünmüştüm şimdiye kadar olmadı. O döngü de eğer değişmezse 2026 yılı olarak yinelenir, tabi öncesinde temel verilerinde toparlanmasını görmek gerekir. Zamana yayarlar kanımca yine. Tabi geçende konuştuk yıl bitmeden 30 lu rakamlar iyi olur. Olursa. Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by orhanozzz Yazıyı Oku
    Aylık kapanıslara 5 is gunu var. Bu goruntuye gore guclu bir kapanıs beklerim. Hissenin yukarı kırmakta zorlanacagı en disli direnc aralıgı olan 56-57 cent aralıgına kadar cıkısın surmesi surpriz olmyacak.
    Hisse henüz tl golden cross bile olamadı usd ye sonra bakmak lazım. bana göre Usd direnç 0,61.0,6-0,61 arası da 0,61 diyorum.

Hatta USd olarak grafik öyle saçmalamışlar ki günlükte düşeni kırma noktası 0,6273 USD şu an. böyle şeyler pek görülmez hissenin USd olarak aylıkta oluşan direncinin günlükte düşeni kırma noktasının altında kalması da bir hayli ilginç.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Hisse henüz tl golden cross bile olamadı usd ye sonra bakmak lazım. bana göre Usd direnç 0,61.0,6-0,61 arası da 0,61 diyorum.

Hatta USd olarak grafik öyle saçmalamışlar ki günlükte düşeni kırma noktası 0,6273 USD şu an. böyle şeyler pek görülmez hissenin USd olarak aylıkta oluşan direncinin günlükte düşeni kırma noktasının altında kalması da bir hayli ilginç.
    USD bazlı verdiginiz direncler bende de mevcut. Arada baska direnclerde var mesela 52.73. Burada da tıkanabilir. 2018 den bugune bakarsanız zaten karmakarısık. Hissenin gecmis hareketlerine bakınca bir tercih kullandım. Kisisel bir tercih bu elbette.

Sayfa 259/273 İlkİlk ... 159209249257258259260261269 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •