Ve utanmadan çıkıp, seçimi kaybedersek Mekke'yi kaybederiz diyor, sanki bir dini varmış gibi.
Doların , "TZV - ZİRAAT PORTFÖY KISA VADELİ BORÇLANMA ARAÇLARI (TL) FONU" karşısındaki serüveni...
"GEZİ öncesi , verilen inanılmaz CARRY TRADE avantaları ve, gözlerin korkup, Paranın dışarı kaçması
,"NAS var NAS" ateşi ile Doların patlatılması ve yükün Sabit gelirlilerin üzerine yıkılması,
2001 krizine tam rahmet okutulurken facianın farkına varılıp, giden paraya bu sefer, yine tatlı CARRY TRADE avantası..
Yük yine sabir gelirlilerde ve vergi ödeyenlerde..
Ne zamana kadar.. Mart 2026 sonuna kadar sonra.. yine "NAS"...
Zavallı halk..
Ama uyanmıyor kardeşim.
yapacak bir şey yok..
Uyansalardı bu geberiki başa getirmezlerdi,adamlar trt-atv izliyor,gözlerimlen duydum bu salaklardan ben sadece atv izliyorum diğer haberler hep yalan diyordu,üstüne yürüdüm kaçtı gitti,tabiki bu olay seçim öncesiydi,şimdi ağızlarından çıt çıkmıyor,nasıl çıksın çoğu sefil aç parası yok...
Önceleri kargayı bir güzelı doyurdular devamlı aptaloşlar,semizlenip şımardılar,şimdi göz çıkartıyorlar...
Migrosta kampanya vardı moneyli. Sızma Zeytinyağı alayım dedim. Vereceği moneye alacak bir şey yok. İçimiz dışımız stok. Evde koyacak yer kalmadı. Patacıklarim suyunu çekti. Zeytinyağı fiyatını düşük görünce borsa yüzünden zarar etmiş gibi görüyom kendimi ortalama düşsün diye habire alıyorum içimiz dışımız zeytinyağı oldu. Her yanıma sürecem böyle giderse
Özel üniversitelerin %25 kontenjanı boş kalmış. Muhtemelen fiyatları görünce bir %10 daha gidemez. %65 dolulukla devam ederler.
Bakıyorum Ankara'da bir özel üniversite mühendislik fakültesine kayıt için 990bin tl istiyor. Eski öğrenciysen 890binTL.
Bu rakamları aylığa bölseniz 82,500tl aylık okul parası+diğer masraflarla üstesinden gelinemez bir noktaya ulaşıyorsunuz.
Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri