Sayfa 186/186 İlkİlk ... 86136176184185186
Arama sonucu : 1486 madde; 1,481 - 1,486 arası.

Konu: KONTR - Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by erhan Yazıyı Oku
    Sami denilen ky düşmanının paralı trolleri wp benzeri platformlarda sürekli dirsek temasında anlaşılan. Biri yazıyor diğeri hemen damlıyor destek için. sami size ne talimat verdi insanları ikna edeceğiniz mecra burası değil güven bir kere kaybedildi mi alnına kara leke gibi yapışır.. %90 düşmüş kağıt 3-5 puan yükseldi diye gelip nooldu diyen kuş beyinli IQ sahibi olanların yanında oynayın bu hissenet forumu size göre değil yeğenim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bebeğim herkesi kendin gibi sanma sen kimin paralı meleğisin , bilgi yok zeka yok mantık yok anca grup gruptan gruba platformdan platforma gezer dolaşır kendi hatasını başkasına yükler hep mazlum hep haklı hep hakkı yenen garip zavallı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,404
     Alıntı Originally Posted by carizma Yazıyı Oku
    60 tavan yapsa 8000 ler ..
    ben egeenden bekliyordum yıllardır 41 tavan sizin 60 tavan egale etmiş
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    Bebeğim herkesi kendin gibi sanma sen kimin paralı meleğisin , bilgi yok zeka yok mantık yok anca grup gruptan gruba platformdan platforma gezer dolaşır kendi hatasını başkasına yükler hep mazlum hep haklı hep hakkı yenen garip zavallı
    Kim paralı elemansa tanrı onun belasını versin.
    Yüzsüzlükde Kemal koltuktaroğlu ile yarışan tiplersiniz

4.  Alıntı Originally Posted by erhan Yazıyı Oku
    Kim paralı elemansa tanrı onun belasını versin.
    Yüzsüzlükde Kemal koltuktaroğlu ile yarışan tiplersiniz

bebiş zorunamı gitti ? kendin yazınca ne güzel değilmi biri sana yazınca kim yapıyorsa allah belasını versin
    o zaman şöyle sonuçlandıralım kim kime durduk yerde sadece onaylamadığı şeyleri yaazdığı için paralı eleman vs diye iftira atıyorsa allah tanrı rab tengri vs belasını versin ok mi

yüzsüz deyince aynaya bak diyecem ama göremeyeceksin

bebiş 1 kelime bilgi yazmışlığınız yok şuraya gelen 3-5 lavuk aynı cümleleri yazıp duruyor tahmini 1000-50.000 hisse vardır sırf hava gazı arada trollemeye

ben niye düştü niye çıkması lazım her şeyi yazıyorum ama paralı eleman oluyorum

laf söyleyincede amca amca tarık abi topumu patlattı oluyor bu mantıklımı

sen her boku yap söyle cevap gelince yok

cahil müptezelsiniz 1 kelime bilgi yok mantık yok anca 60 tavan , hadi tavanlar olmasın

5. zarardan kurtarması için 5 değil 10 değil 15 değil 60 tavan olmalıymış.. o tavanları dörtgözle bekliyoruz...

6. Aidiyeti güçlensin diye kurum çalışanlarına hisse verip daha ilk günden yüzde 4 kitlemek bu Sami ve öme ikilisi gerçekten çok komikler. Keşke şirket filan kurmak yerine hünerlerini şov dünyasında gösterselerdi. Bugünkü parasal çöküşümüze üzülemedim bile o kadar ironik bir durum oluştu. Yarın artık şirketteki herkes aşkla şevkle çalışır. Nasıl bir yönetimle muhatap olduklarını çok daha iyi görürler.

Sayfa 186/186 İlkİlk ... 86136176184185186

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •