Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
bebiş zorunamı gitti ? kendin yazınca ne güzel değilmi biri sana yazınca kim yapıyorsa allah belasını versin
o zaman şöyle sonuçlandıralım kim kime durduk yerde sadece onaylamadığı şeyleri yaazdığı için paralı eleman vs diye iftira atıyorsa allah tanrı rab tengri vs belasını versin ok mi
yüzsüz deyince aynaya bak diyecem ama göremeyeceksin
bebiş 1 kelime bilgi yazmışlığınız yok şuraya gelen 3-5 lavuk aynı cümleleri yazıp duruyor tahmini 1000-50.000 hisse vardır sırf hava gazı arada trollemeye
ben niye düştü niye çıkması lazım her şeyi yazıyorum ama paralı eleman oluyorum
laf söyleyincede amca amca tarık abi topumu patlattı oluyor bu mantıklımı
sen her boku yap söyle cevap gelince yok
cahil müptezelsiniz 1 kelime bilgi yok mantık yok anca 60 tavan , hadi tavanlar olmasın![]()
zarardan kurtarması için 5 değil 10 değil 15 değil 60 tavan olmalıymış.. o tavanları dörtgözle bekliyoruz...![]()
Aidiyeti güçlensin diye kurum çalışanlarına hisse verip daha ilk günden yüzde 4 kitlemekbu Sami ve öme ikilisi gerçekten çok komikler. Keşke şirket filan kurmak yerine hünerlerini şov dünyasında gösterselerdi. Bugünkü parasal çöküşümüze üzülemedim bile o kadar ironik bir durum oluştu. Yarın artık şirketteki herkes aşkla şevkle çalışır. Nasıl bir yönetimle muhatap olduklarını çok daha iyi görürler.
Yer İmleri