Sayfa 268/273 İlkİlk ... 168218258266267268269270 ... SonSon
Arama sonucu : 2181 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Öyle bir zamanda yırtıldı ki kimse işin içinden çıkamadı, bunda. Ne denilse bununla ilgili doğrudur. Her sözü haketmiştir, her şeyi yaşatmıştır. Normalde evlat olsa sevilmez, ama evlat işte diğerinden ayıramıyorsun evlat olarak.
    Şöyle bir şey var bunu arada yazıyorum, bu gerçekten sert bir yükseliş oldu ve epeycede dikkat çekti. Fakat bu ilgi çekişi öyle tavan olarak yapmadı, keza hacim olarakta yapmadı. Sadece takip edenler görmüştür bu farkı, yoksa yüzde 4-5 yaparak çaktırmadan ilerledi.
    Ne zaman yüzde 10 yapıp hacimde ilk 5 e girer o zaman dikkat çeker hal alır.
    Düşerse de yine de bir ilgi odağı oluşabilir tabi finansallarına bakılmazsa. Doktor bu ne diyebilirler girecek olanlar. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Yıllık pivot seviyesi altında olan hisseler güçsüz konumda sayılır.
    Bu seviye 20.47 mavi olan.
    Hemen doktor a bağlanalım geride kalmasın dandanakan hc nın paylaşımı. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Bu akşam ki klipte benden olsun, kah güldük kah ağladık burda beraber 2 yılı devirdik, daha önümüzde 8 yıl var, du bakalım neler neler olucak.

https://youtu.be/X49stVA8Trs?si=fdk-eIVGW1OFjsBP
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Artık grafikimizde 2210 direnci bikaçgün sonraya belirginleşir. Bakalım desteğimiz neresi olucak
    A şıkkı 2136
    B şıkkı 1974
    C şıkkı 1885
    D şıkkı 1518
    21.02 ya da 21.22 tutmalı diye beklerim. Yok gelmez ve 21.66 ustu kalıcı olursa yola devam sinyalidir.

5. Sistemi kurmuş ağalar. Güniçi yükselecek hisseleri önce sert yukarı alıyorlar, akabinde diğer düşecek hisseleri, güniçi sert yükselmiş hisselerin düzeltmesinde düşecek hisseler yerinden kaldırmıyorlar. Bugün bankalar, dün yancılar, yarın artık hangisi ise havacivalar.
    Piyasada para yok aynı parayla dön babam dön.
    Oradan buraya, buradan ötekine, ötekinden diğerine. Ytd

6. Bizde şu şeytan üçgeni içerisinde Mercedes’e biniyoruz, sanıyoruz. Ytd

7. Hal böyle olunca zirve tazelemiş endeksi tutmakta zor olmasa gerek. Ytd

8. simdilik PETK e veda.

Sayfa 268/273 İlkİlk ... 168218258266267268269270 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •