Sayfa 73/305 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon
Arama sonucu : 2438 madde; 577 - 584 arası.

Konu: CRDFA - Creditwest Faktoring

1.  Alıntı Originally Posted by berk06 Yazıyı Oku
    mardinliforms_2017
    3 saat önce
    0 Oy

bu senenin flaş kagıdı CRDFA dır. 1.80 altına sarkmaz grafik hedefi 3.50 geçen hafta yazdım 1.75 te 1.80 cileri yiyecek diye bu defa sıra 1.85 cileri yiyecek agır agır yön yukarı bist düşse bile defansif geri gelmesi zor. zaman daralıyor temettü +bedelsiz bekliyorum. bir sabh açtıgımızda tavanı görecegiz inşlh..

Mynet ten alıntı...gelde alma bu hisseyı...milletin ağzından bal damlıyor[emoji4]
    o zaman spek 2 yi geçirsin millet dalar ya bırakın böyle yorumları [emoji1]

kafama göre döndünya

2. Crdfa formu bayağı şenlendi bom boş ıssız olurdu buralar.

3.  Alıntı Originally Posted by burcee Yazıyı Oku
    bu kadar sığ olan tahta neden gitmiyor o zaman.mynet hikaye oraya bakıp karar vermeyin bence.ytd.

kafama göre döndünya
    Mynet takipte birinci mi? Yoksa ben yanlış mı görüyorum

4. Aynen 1.bu fiyatlarda kalmasını isterim Kasım'da vereceği temettüleri 1.5x larda koymak istiyorum....hedef yıllık temettü 150K

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. http://imageturko.com/?di=JQQA

en gec 21 kasima 0.23 kurus temettu ne dersin ustadim nasil hareket beklenmeli

1 82 al 1.85 sat bu gunlukculer kac gun daha ekmek yer ...

1.72 dedik 1.80 dedik simdi de 1.85 diyoruz

burda demedik ama kendi dukkanimiz var orda konustuk bilen bilir

6. haklisiniz hersey stabil de stabil olmayan yaklasik kac yapiyor yuzde 15 lere gelen hisse alan satmiyor herkes ac gozlu degil aramizda olmayan yatirimci ruhlu insanlarda var temettusne hisse aldimca maliyeti dusen bi hisse den soz ediyoruz biyerde sikisacak ve illaki patlak verecek derken sisecek manasinda

halka aciklik neydi fiili dolasim neydi ilk 5 de ne kadar vardi ben unuttum biri analiz edebilir mi?
    gozlerim iyi secmiyor artik ama masallah herkesin gozu crdfa ustunde mynet bunu kanitliyor kem gozler kis kis hadi hayirlisi ))

7. Borsa uctu bundan ucuz hisse kalmadı bufiyata cok cazip fayiz üstü getiriye sayip

8. Bu seviyeden şu kuzularıda alabilseydik anlaşılan YK 21 kasıma kadar temettüyü bekletecekler

Sayfa 73/305 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •