Sayfa 413/420 İlkİlk ... 313363403411412413414415 ... SonSon
Arama sonucu : 3355 madde; 3,297 - 3,304 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    CANTE...

Gösterge işe yaradı mı? diye merak edip baktım...

İşe yaramış...

Hayırlı geceler emeğine sağlık teşekkür ederim üstat ben de dün ve bugün sabah yukarıdan yarı yarıya elimdeki malı verdim (Ardyz) ile ilgili yorumun olurmu üstat

2. Sn.T/A iyi günler dilerim. Müsait olduğunuzda krstl kolaya bakmanız mümkün müdür acaba? Temelde; Eylül'de 4.fabrika açılışı, sıcakların devam etmesi ile beraber içecek tüketimindeki artış bilançolar vb. güzel bir tablo var gibi. Şimdiden teşekkür ederim.

Hayırlı Haftalar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by Haldızoğlu Yazıyı Oku
    Hayırlı geceler emeğine sağlık teşekkür ederim üstat ben de dün ve bugün sabah yukarıdan yarı yarıya elimdeki malı verdim (Ardyz) ile ilgili yorumun olurmu üstat
     Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Sn.T/A iyi günler dilerim. Müsait olduğunuzda krstl kolaya bakmanız mümkün müdür acaba? Temelde; Eylül'de 4.fabrika açılışı, sıcakların devam etmesi ile beraber içecek tüketimindeki artış bilançolar vb. güzel bir tablo var gibi. Şimdiden teşekkür ederim.
    Kısa bir şehir dışı seyahatim oldu. Bilgisayara erişimim yoktu. O nedenle mesajlara cevap veremedim...

ARDYZ...

Ciddi düşüş yaşamış ve durumu toparlamaya çalışıyor. Öyle hızlıca toparlamasını beklememek gerekir. Daha bir süre git-gel yapacaktır...

Henüz olumlu bir yanı yok, hatta bayağı olumsuz görünüyor...!!!

KRSTL...

Direnç bölgesine gelmiş ve hareketini yapmış...

Bundan sonrası için ben düzeltme beklerim. Çok da zorlamamak gerekir...!!!

7. İyi bir hafta olması dileğiyle bol şanslar dilerim.
    Tatildeyim giremedim topiğe internet nedeni ile.

XU100 görüntü bu şekil 2. kanal üst bandını aşamadı geri çekildi, kesikli çizgi 11.100 civarı.

8. Ayın 3 de enflasyon verisi var, piyasa beklentisi 1.77civarı zannedersem.
    TUİK şapkadan bir tavşan daha çıkarıp 1.40 civarı bir veri açıklarsa faiz indirimi için merkeze pas atmış olur.
    Bu şekilde gelen veri borsaya yakıt olur başta bankalar ve gmyo lar olmak üzere. Tabi bir süreliğine.

Sayfa 413/420 İlkİlk ... 313363403411412413414415 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •