Sayfa 22/22 İlkİlk ... 12202122
Arama sonucu : 173 madde; 169 - 173 arası.

Konu: GMTAS - Gimat Mağazacılık

1. Sayın abim sizin araştırmalarınız ile yatırım yaptığın Gmtas hissesin de nekadar doğru tespitlerde bulunduğunuzu birkez daha gördüm dolayısıyla Gimat arene projesiylede dahada ivmelenceğimizi düşünüyorum bu bağlamdan yuva ya dönüş için geç olmadığı kanaatindeyim saygılarımı sunuyorum

2.  Alıntı Originally Posted by Kurtoğlu Yazıyı Oku
    Sayın abim sizin araştırmalarınız ile yatırım yaptığın Gmtas hissesin de nekadar doğru tespitlerde bulunduğunuzu birkez daha gördüm dolayısıyla Gimat arene projesiylede dahada ivmelenceğimizi düşünüyorum bu bağlamdan yuva ya dönüş için geç olmadığı kanaatindeyim saygılarımı sunuyorum
    Yolu uzun bu hissenin. Bebek şirket daha gidecek çok yolu var. 2. şubenin esas yansıması 3. çeyrekten itibaren belli olur. Gimat Arena zaten başlı başına yeni bir Gmtas sayılır

Garanti alımları durunca ağada pil bitti diye erken indik sanki. Ak Yatırım girdi topa bu seferde

Ama gözüm üstünde. Her an gelebilirim tarihi zirvede.

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Yolu uzun bu hissenin. Bebek şirket daha gidecek çok yolu var. 2. şubenin esas yansıması 3. çeyrekten itibaren belli olur. Gimat Arena zaten başlı başına yeni bir Gmtas sayılır

Garanti alımları durunca ağada pil bitti diye erken indik sanki. Ak Yatırım girdi topa bu seferde

Ama gözüm üstünde. Her an gelebilirim tarihi zirvede.
    Canım abim başımız üstünde yerin var senin olmak büyük bir sinerji veriri hisseye uygun bir zaman dilimin de kesinlikle bekliyorum sevgiler

4. Hoşgeldin abim 😁

Sayfa 22/22 İlkİlk ... 12202122

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •