Sayfa 860/1001 İlkİlk ... 360760810850858859860861862870910960 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,873 - 6,880 arası.

Konu: Viop LXVI

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bu elma kurdu tekin, tek başına kalacak gibim.
    Sıkıntı ne biliyor musun hala hakim yada YSK doğru kararı verecek diye bekleyenler var dikkat edersen tayyip hiç yorum yapmıyor oysa ondan habersiz kimse bir halt yapamaz
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Sıkıntı ne biliyor musun hala hakim yada YSK doğru kararı verecek diye bekleyenler var dikkat edersen tayyip hiç yorum yapmıyor oysa ondan habersiz kimse bir halt yapamaz
    bana sorarsan artık .. partiyi partileleri kişileri olayları eleştirmenin anlamı yok.

buraya biçilen bir rol var... dışarıdan.

şu saatten sonra.. buradan geri dönüş yok.

yazık ettiler ülkeye... dışarının elinde öyle koz öyle belgeler varki... istediğini yaptırıyorlar.....

parti marti falan bunlar artık konuşulup eleştirilecek devirleri biz geçeli çok oluyor.

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bu elma kurdu tekin, tek başına kalacak gibim.
    sinan aygün kimseyi bulamazsan ben gelirim demiş..

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    İsrailliler kimin soyundan?

İsrailoğulları, İbrani din büyüğü ve atası, İbrahim'in torunu ve İshak'ın oğlu, Yakup'un oniki oğlunun soyundan gelenlere verilen isimdir. İbrahimi dinlerde Yakub'a Tanrı tarafından İsrail ismi verildiğine inanılır. Yakub'un on iki oğlunun soyundan gelenler On iki İsrail Kabilesi'ni oluşturmuşlardır.

Sn. Nohut

Bu bilgiler doğrultusunda baktığımızda son peygamber israiloğullarından mı geliyor

5. Hangi saik veya motivasyonla olursa olsun, "direnen, karşı çıkan" özgürlüğünü, servetini, hatta diplomasını bile kaybedebilirken...
    Hele de günümüzde...
    Ülkede vatana, millete, ülkeye hizmet için siyasete giren, siyaset yapan var mıdır?
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bana sorarsan artık .. partiyi partileleri kişileri olayları eleştirmenin anlamı yok.

buraya biçilen bir rol var... dışarıdan.

şu saatten sonra.. buradan geri dönüş yok.

yazık ettiler ülkeye... dışarının elinde öyle koz öyle belgeler varki... istediğini yaptırıyorlar.....

parti marti falan bunlar artık konuşulup eleştirilecek devirleri biz geçeli çok oluyor.

Ne güzel sen söylüyorsun yazıyorsun da kimse anlamıyor hala dindar olsun istiyorlar

Yok ama ben anladım dindarları kolay yönetirsin çünkü biatçıdır ama dinsiz ııı uğraştırır seni o yüzden ABD ve ingilizler dindar istiyor

7.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Hangi saik veya motivasyonla olursa olsun, "direnen, karşı çıkan" özgürlüğünü, servetini, hatta diplomasını bile kaybedebilirken...
    Hele de günümüzde...
    Ülkede vatana, millete, ülkeye hizmet için siyasete giren, siyaset yapan var mıdır?
    y.büyükerşen bu saydıklarınıza en yakın insandır benim bildiğim..

Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Hangi saik veya motivasyonla olursa olsun, "direnen, karşı çıkan" özgürlüğünü, servetini, hatta diplomasını bile kaybedebilirken...
    Hele de günümüzde...

Siyasetçinin bu kadar kötü olması milletin kötü olmasındandır buda siyaseti kötü yapıyor

Sayfa 860/1001 İlkİlk ... 360760810850858859860861862870910960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •