Sayfa 861/876 İlkİlk ... 361761811851859860861862863871 ... SonSon
Arama sonucu : 7003 madde; 6,881 - 6,888 arası.

Konu: Viop LXVI

1. Bu arada...
    Geride sözü edilen;
    "Sanki ülkede, dünyada neler olacağını biliyormuş gibi..." hedefler veren,
    topiği, vatanı memleketi kurtaracağını iddia edip, götü başı dağıtmış biçimde kafa bi milyon yazanları dışarıda tutarsak...

"İlginç biçimde", ben de endeksin Fibo hedeflerine doğru yukarı gideceğini düşünüyorum orta vadede.
    Ama bunu, diğerlerinin iddia ettiği gibi, "bi bok bildiğimden" değil. Haftalık göstergelerden ötürü söylüyorum.
    Elbette şahsi kanaatimdir. Sorumluluk kabul etmem.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

AKP'li başkan Araplara satılan arsayı öve öve bitiremedi
    AKP'li Araklı Belediye Başkanı Hüseyin Avni Coşkun, Arap bir grubu ilçeden arsa aldıkları için tebrik etti. Başkan Çebi, bu yatırımların bölgenin cazibesini artıracağını ifade etti.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    y.büyükerşen bu saydıklarınıza en yakın insandır benim bildiğim..
    Güncel olarak siyaset yapanlardan söz ediyorum üstadım.
    Rahmetli Erdal İnönü'yü de ekleyebilirim bu listeye, şahsen tanıma şerefine erişmiş biri olarak.
    İnanılmaz bir değer, saygın bir bilim adamı, bir beyefendi idi... Allah rahmet eylesin.

Daha başkaları da vardır geçmişte. Haksızlık etmeyelim adını anamadıklarımıza.
    Bu koşullarda siyaset ortamına girmek, normal bir vatandaş için suç örgütüne girmekten farksız.

İyi insan olmak, iyi bir siyasetçi olmak ayrı şeyler, hele ki bugün.

Bizim vatandaşımız bugün özellikle bu konuda yanılıyor.
    Arkasında namaz kılacağın adamı, dini bütün Müslümandan seç elbet...
    Ama... Neyse...
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Tartışılan vergi için son 3 gün: İtiraz etmeyen ödemek zorunda
    Emlak vergisinde milyonları ilgilendiren kritik süreç başladı. İstanbul’da bazı bölgelerde 10-15 katı bulan rayiç bedel artışlarına karşı itiraz için son tarih 8 Eylül 2025. Üç gün içinde dava açmayan vatandaşlar, yüksek emlak vergisini ödemek zorunda kalacak.

Böyle bir haber var ama dünde yeni düzenleme gelecek tayyip bakacak dediler

Venezuela lideri Maduro seferberlik ilan etti

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ulusal savunma sistemini güçlendirmek amacıyla Ulusal Bolivarcı Milis Gücü'nün genişletilmesi için yeni seferberlik ilan etti.

Devlet televizyonu VTV’nin haberine göre Maduro, ABD’nin Karayipler’de artırdığı askeri varlığı gerekçe göstererek milis gücünün daha da güçlendirilmesine yönelik yeni kararlar duyurdu.

Maduro, ülke genelinde ilk kez 15 bin 751 halk savunma üssü ve 5 bin 336 komünal milis biriminin seferber edileceğini açıkladı.

Sabahki haber

ABD harekat hazırlığı mı yapıyor? Belgeselin duyurusu dünyayı korkuttu
    Dünyanın konuştuğu başarısız darbe girişimi belgesel oldu. 2020’de Venezuela’da gerçekleşen ve eski bir ABD Özel Kuvvetler askerinin önderliğinde düzenlenen başarısız darbe girişimi “Men of War†adlı yapımla sinemaya taşındı. Bu gelişme, “ABD yeni bir harekat sürecine mi hazırlanıyor, dünyayı böyle mi alıştırıyor?†sorularını gündeme getirdi.

Buda akşam

Acaba ABD saldıracakmı yoksa yanlış anlaşılmamı var

6. Adamda nasıl bir deli cesareti var, anlamak cidden güç. El yükseltip rakip partiyi kapatmaya çalışıyor. İşlevsiz bir hale getiriyor.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    dünyada en en en ama en büyük TÜRK DÜŞMANI kimdir ?

bu soruyu bilene adam derim ben.
    tesadüfe bak, akşam ben konu etmişim

gündüz siz türk düşmanları ile uğraşmışsınız.

mesele; bu TÜRK DÜŞMANLARININ bu kadar pervasızca harekete etmesini sağlayan, arkalarındaki güç kim ?

onu bilebildiniz mi ?

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    tesadüfe bak, akşam ben konu etmişim

gündüz siz türk düşmanları ile uğraşmışsınız.

mesele; bu TÜRK DÜŞMANLARININ bu kadar pervasızca harekete etmesini sağlayan, arkalarındaki güç kim ?

onu bilebildiniz mi ?

Tarikatlar

Sayfa 861/876 İlkİlk ... 361761811851859860861862863871 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •