Sayfa 932/1001 İlkİlk ... 432832882922930931932933934942982 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,449 - 7,456 arası.

Konu: Viop LXVI

BAK ALDIK.....topigim 328 sahifede 24 haziranda.....2.80 den.....

image hosting services

bak sattik.....5.60 dan.....neden....kaart 2023 degerlerine cikti....orada tonla mal var....SATTIK....PARAYI IKIYE KATLAYIP CIKTIK....GRAFDA HAFTALIK.....CIK DIYOR BURADA....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

ISTE KUZU BUDUR....

kuzu olmak.....ooooleeee kolay birbisey deellldir......adami sag cebime sokar....oradan cikarir sol cebime sokar......oradan cikarip arka cebime sokarim.....

bunlari ususl usul yaparim.....adamla isim bittimi.....arka cebimden cikarir....gotumu siler tualete atar....SIFONU CEKERIM....

BORSADA BUNA......UNSTEADYSTATE denge hali denir ki.....USTASI BENIM....

anlasildi mi ulen.....yeni yetmeler.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Bi fatih terim bide bizim kuzu
    bir halt olacağı yok.

- Günaydın cemaat bol kazançlar...
    - Gününüz güzel olsun.
    - Bir halt olacağı yok.
    - Piyasayı izlemeye devam, stratejim ve cesaretim yok.

KİM

Kim koydu gökyüzüne
    Çocuklar için gökkuşağını

5. Günaydın cemaat bol kazançlar
    “ Ali yeşildağ ın lafı aklıma geldi. 5 milyarlık malı 3 milyara satar bir de üstüne vatandaşa alkışlatır”

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    - Günaydın cemaat bol kazançlar...
    - Gününüz güzel olsun.
    - Bir halt olacağı yok.
    - Piyasayı izlemeye devam, stratejim ve cesaretim yok.

KİM

Kim koydu gökyüzüne
    Çocuklar için gökkuşağını
    Siyaset olmasa yada kanunlara uyulsa öyle işine göre eğip bükülmese

Mahkemeye uyacaksın de ANAYASA'yı eleştir orası mahkeme olmuyormu.

Herkes işine güçüne bakacakta bakamıyor hep bir yerden vurgun yiyor benim birader SGK %6 pirim ilavesi yedi örnek.
    İş gücü azaltımı aklında.

İyi GÜNLER VATANI SEVENLERE

15 eylülde de kk gelecek utanma olmayınca gerçi o olmasa başka bağacı bozuk bulunur.

Kurultay kararı 21 eylül oda iptal edilir derler ,artı delegelerde çöp olabilir yani.

BORSAYA gelemiyoruz bir türlü YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Viop içinde sanko menkul müşteri pozisyonuna karşı işlem yapmış demişlerdi ve o zamandan beri kurumlara güvenmiyorum.

Otoritede Damlakent sertifikasında açıkca ne durumda olduğu belli oldu.

%25 iskontolu mala hala çakılıyor be ya.

4 TL de bile olsa alıma korkarım demeye başladım.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

8.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    ULA LAZ....ula diga....yukariya astim HEKTAS grafimi ve alim yerimi....

kiskanmayin.....

benim bildiklerimin bindebirini bilsen....SENIN MINNACIK LAZ BEYNIN CATLAR....TASIYAMAZ O BILGIYI....
    hamsi kafalı sen graf çizmesini bilmezsin sağdan soldan takip ettiğin grafları alır kendince seneryona bakarsın şimdi belli bir yaştan sonra senin hastalığın artmış eskiden bu kadar değildin şimdi gençler çıkar kuzuş ne hastalığına yakalandı der egoşv4 bu virüs bu duruma getirdi belirtileri kendi çalar kendi oynar , kaybetmez, geniş hayaller kurar , hep egosuna masaj yapan 2.3. nıcklı elemanaları vardır sonuç olarak tedavisi yok senelerdir aynı sizde he he he deyin geçin topikte bakıldığı kadarıyla ciddiye alan yok maşak geçiyor millet
    dip not kimsenin ne yaptığını bilmeden egon ve dötün bu kadar tavana vurmasın , hep kendi yumruğunu hesaplama başkasının yumruğunuda hesapla sonra gömdüğümde küçük çocuk gibi güneysuya şikayete gitme senin bilgi dediklerini biz rakı masasında meze olarak dostlarla gönlümüzü hoş ediyoruz sen rahat ol beni izlemeye devam et.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Sayfa 932/1001 İlkİlk ... 432832882922930931932933934942982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •