Sayfa 299/301 İlkİlk ... 199249289297298299300301 SonSon
Arama sonucu : 2405 madde; 2,385 - 2,392 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by Huzur Yazıyı Oku
    sonunda onaylandı bedelsiz..........hayırlı olsun.........haftaya hareketli geçer.......
    https://www.hisse.net/haber/7-sirket...i-karari-16147 içime doğmuş demek ki

2. kapta piramit fonu 12283507 adet.........

takasda fon toplamı 13485666 adet.........yaklasık 1200000 lot fark var.....bu başka bir fona ait anladığım kadarıyla.....

ünlüde cuma 100 bin bugünde 100 bin lot satışta.......ünlü takasında lot yok tahminim bu fon ünlü üzerinden çıkış yapıyor........satış baskısı biterse hızlanacak gibi.......

3. halka açık kısmın %90 ı patronda?

Alıntı Originally Posted by mantıcı Yazıyı Oku
    Sn. Huzur %21 i halka açık bir hissede bedelli olacağını sanmıyorum. Hisselerin %80 i patronda halka açık kısmın %90 ı patronda bu durumda o bedelli işi bana göre çok zor. Galatasaray gibi kağıtlar taraftar gazıyla para toplayıp duruyor sonuçta sportif hisselerin ticari bir gerçekliği yok kanımca. Bu kadar uzun zamandır hazırlık yapılan bir projede finansman anlaşmalarının yapıldığını tahmin ediyorum. Bir kısmının bitecek konutların satışından bir kısmının da krediyle yapılacağını tahmin ediyorum.
    Sayın Mantıcı,
    Halka açık kısmın %90 ının patronda olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Sorum iddianıza karşı çıkma amaçlı değil, anlamak için soruyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Yapay Üstad Yazıyı Oku
    Sayın Mantıcı,
    Halka açık kısmın %90 ının patronda olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Sorum iddianıza karşı çıkma amaçlı değil, anlamak için soruyorum.
    bende merak ettim bu durumu...

5. CEO su Alper bey in day trade WhatsApp gurubunda ki analizi ile 33-34 TL bandindan portföyü me aldığım hisse. Uzun vadeli senetlerim arasında yerini koruyacak. Rehberi sağlam olanın, pantolon unun arkası sökulmez miş ���� Teşekkürler reis.

6.  Alıntı Originally Posted by Yapay Üstad Yazıyı Oku
    Sayın Mantıcı,
    Halka açık kısmın %90 ının patronda olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Sorum iddianıza karşı çıkma amaçlıdeğil, anlamak için soruyorum.
    Sn. Yapay Üstad bedelli sermaye arttırımı yapan Şirketlere baktığımızda genellikle halka açıklık oranı yüksek oluyor. Malesef ülkemizde pek iyi niyetli girişimler olmuyor. 10 yıl içinde 5-6 kez bedelli yapıp batık Şirketlerle dolu bir borsamız var.
    Tınaztepe nin borsamızda nadide uzun vadeli güzel bir büyüme hissesi olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple halka açıklık oranı (%21)çok makul seviyede yatırımcılara da fırsat sunuyor. Borsadaki açık hisselerin direkt %90 ı patron , yan hesap veya piyasa yapıcıda olduğunu gösteren resmî verilere ulaşmamız mümkün değil ancak tahtayı uzunca zamandır izleyen ve burada yorumlarımı paylaşan biri olarak bahsettiğim orana yakın seviyede kağıdın toplu olduğunu söyleyebilirim. Örneğin qnb de 3 yıla yakın süredir duran mallar günlerce 500 binlik işlemlerle fona geçti. Bu bir tekil irade işidir. Bank of işlemlerinin çoğu bu hissede yabancı işlemi değildir hakeza yabancı yatırımcı böyle 3 gün Tınaztepe gibi sığ hisseye gireyim sonra haber düştü 1 hafta sonra çıkayım demez. Bunlar hep tekil iradeden çıkar . Görüntü fon olur yabancı olur farklı aracı kurumlar olur ama arkadaki irade tektir. Günlük işlemlerin büyük çoğunluğu fiktiftir fiyat sanaldır. Elbette yanılabilirim ama gördüğüm tahtadan anladığım bunlar .

7. fon işinden şimdi biz ne kazandık.........

12 milyon lotu ucuzdan teslim ettik.....karşılığında fona katılım hakkı aldık.....lotlar uçtu gitti......fonda gördüğüm kadarıyla hızla düşüşte.....bişeyler denedik ama attığımız taş ürküttüğümüz kuşa değmedi......döndük gene aynı seviyelere........

başkan bektur bu borsa işlerinde pek isabet edemiyor....akıl ve mantıken düşünüldüğünde yapılan bu işlerin şirkete olumlu bir neticesi olmalı muhakkak yoksa niye bu işlere girilsin.........şu ana kadar iyi gitmiyoruz.......

bölündükten sonra bakalım bizleri neler bekliyecek......

8. Sn.Acemşah son günlerde yaşanan haber akışları ve fiyat hareketleri noktasında sizin yorumunuz nedir ? Uzun zamandır sessizce izliyorum demiştiniz sessizliğe devam mı ?

Sayfa 299/301 İlkİlk ... 199249289297298299300301 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •