Sayfa 951/1001 İlkİlk ... 451851901941949950951952953961 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,601 - 7,608 arası.

Konu: Viop LXVI

1. Dürbün
    @durbunhaber
    ·
    1d
    Bartu Soral:

“‘Şikayet eden CHP’liymişâ€™ masalına bakmayın; her topluluk içinde karakteri bozuk, karşı tarafın amacına hizmet eden kişiler bulunur.

AKP bu zemini yargı yoluyla hazırlıyor. Ardından şikayetçi, kayyumcu, provokatör üç beş kişi bulup, tiyatroyu başlatıyor.â€
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Emmi 15 eylülde yüksek ihtimalle chp kılıçdaroğluna teslim edilecek

Bu karar ile tekrar 10 bin altına basmmazlar mı
    Satın aldı derler, bu haberi

şehitler köprüsü satılıya deyorlar...

4.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    ceopolitik ve finas kapital

şunlar sabit:

iktidar eski gücünde değil,
    iktidar bu nedenle bir erken seçim istemiyor,
    iktidar yine aynı nedenle muhalefeti zayıf güçsüz istiyor,
    İktidarın gözü iktidarda değil, Türkiyeyi dönüştürmekte ki bu başladı,
    Başarabilirse şayet bu kendisine gelecek için zaten uzun zamanlı bir iktidar demek,
    buda iktidarda zamanını uzatabilmeyi bir erken seçimden izole kalmayı ona mecbur kılıyor,
    ve
    iktidarın Suriyede Esat sonrasında Colani ile eli kısmen güçlendi, ABD ve AB bu nedenle çoğunlukla sesiz, ben hep dedimki Türkiyeye para Suriyeden girer veya çıkar, Esad düştü, Suriyeden para girdimi hayır, ratinglerin görünüm notlarında bunu görüyoruz, para halen bloke, orada SDG nin yönü bu konuda belirleyici olacak,
    buradan hareketle eğer ABD ve AB demokrasi üstünden üzerine gelirse ve SDG Şam yönetimine ayak direrse SDG yi bahane ederek Suriyenin kuzeyinde bir askeri harekatı göze alabilerler,
    buda burada mevcut siyasi duruma ve siyasi keskinliğe RESET demek olur,...

öyleyse ilk aşamada muhalefeti zayıflatmak ve bölmek, buna devam ediyor
    eğer ki ABD ve AB devreye girip tepki verirse bu durumda Suriyeye bir askeri harekat yani RESET ki
    buda zaten dillendiriliyor,

borsa her duruma uyum sağlayacaktır,...
    mesela şu an Türkiye Cumhuriyeti komisyona yatırıldı ve seruma bağlandı,..tersinde borsa buna şaha kalktı,..sonrasında Eylülde CHP ablukasına aşağı indi,
    (benim zaman analizleri dışarda birebir ilerlerken burası bundan Eylül CHP si için ayrışarak kendisine parantez açtı, önden yükseldi, önden düştü)
    borsa iktidarın mevcut hamlelerine ise uyum gösterir çünkü faiz gelirine sıkışmış sermaye kesiminin başka çaresi yok,
    ama her durumda borsa global taraftan gelebilecek tehlikeleri özellikle bu mevcut mali ve siyasi kırılganlık hali varken atlatamaz,
    bu durumda gözümüz içeride değil dışarıda olmalı,

bunu şöyle görüyorum içerisi: realize, dışarısı ayıdır,..

dışarıda bir ayılık hali ise en erken 3 kasımdır, yine ince detayda bunun bu ayılığın 10 hafta uzatma alarak, 2026 ocak ayı ilk haftasına kadar sarkacağını düşünüyorum, ama aslı 3 kasımdır,..
    hem ABD tarafında hem de içeride ardaşık faiz indirimleri beklentisi önemlidir,..bu gerçekleşirse 3 kasıma kadar ivmelenmeyi devam ettirir,..

3 kasıma kadar yönüm boğa devam edecek, 3 kasımdan 2026 ocak ilk haftasına ise 10 hafta uzatma beklentisiyle muallak bakıyorum

bu durumda borsanın hoşlanmayacağı tek bir kalem varsa sokağa taşmış ve herkesi etkileyebilecek bir toplumsal kargaşa hali,

akordiyon formasyonu devam edecek
    Kimin kalemi hocam bu ??

Ğüzel okuma, tşkler

5. istanbul asliye mahkemesi ile Ankara mahkemesi arasında bazı hususlar var şikayet eden istanbulda dilekçesine ekleme yaptı o dosyanın buraya alınmasıyla alakalı şuanda konuşulan dedikodular bunlar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

ne diyonuz üstadlar.. shortları kapatak mı.. eksiye geçermi yoksa

7.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Kimin kalemi hocam bu ??

Ğüzel okuma, tşkler
    kendi yazısıdır, bu tür yazılarını dört gözle bekliyorum ..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8. Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 64 kişi okumaktadır. (22 üye ve 42 ziyaretçi)

mert45, 0634, afl, alpertunga+, Ceomhs, Doctor20, e.yegen+, Ebrar+, EMLAK, hophop, indregandi, işçi74, KısaVade, loto, musician, mustak11, ozzy, russell, rust+, semih, sindoma53, TIFIL+

Ahan da short squeezci bedirrri de off line oldu

12005 gördü şimdi 12055
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 951/1001 İlkİlk ... 451851901941949950951952953961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •