Tera almış 7.5 milyon iş bofa oyak satmış 3.5 milyon diğerini başka alt hesaplardan atmışlardır ayrıca bu Tera dan işlem yapanda Pardus~a1 bence a1 den değilde Tera dan işlem yapıyorlar
Tera almış 7.5 milyon iş bofa oyak satmış 3.5 milyon diğerini başka alt hesaplardan atmışlardır ayrıca bu Tera dan işlem yapanda Pardus~a1 bence a1 den değilde Tera dan işlem yapıyorlar
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Yarın Bi izliyeyim şu tahtayı
Bu gün teranın aldığını ertesi güne bekletmediler sıcağı sıcağına yapıştırdılar zaten aldığını ertesi güne bekleteceği zaman gün sonuna doğru alımları hızlandırıyorlar ertesi güne beklentiye sokuyorlar yatırımcıyı ardından çakıyor
Şunu paylaşabilen var mı? Örneğin Ocak ayından bu yana aracı kurum dağılımında Tera nın aldığı 300 m lot takasta nerede? Gerçekten topluyor mu? Yoksa Tera dan alıp başka kurumdan satıyor mu? Takas paylaşabilecek var mı yıl başından bu yana.
Pardus 327.527.750.000 lotu borsaya kote ediyormuş şu an borsada işlem gören 586.614.519. 000 lot var bu ikisini toplasanız işlem görecek toplam lot sayısı çıkıyor geçmiş olsun
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1436810
Bu Pardus ta nerden çıktı diyenler varsa zaten 200 küsür şirket satmıştı üstüne Bi 100 küsür de kendileri şu an işlem gören + şirketin sattığı miktar toplam dolaşımdaki sayıyı verecek sanırsam
Yani 586 milyon +sermayenin %10,40 neyse iki güne takasa yansır tam ne olduğu
Yer İmleri