Önce seneryomuzu yazalım kulis , dedikodu vs borsayı etkileyecek konular,
Dün bir dostumla konuştum hukukçu Ankarada 15 eylül davası ile ilgili Dosya üzerinden ara karar alınma çabaları olduğu iddiaları mevcut ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum , diğer bir konu kayyum çıksa bile 21 genel kurul seçimine delegeler götürecek diyelim kk oturur en fazla 6 gün oturur hikayesi çalışmaya bilir deniliyor , bunu kk kabul etmeyeceği 6 günlüğüne o koltuğa oturmaz diye , bazı kanallarda genel merkezi vermemek için mücadeleler olacağı konuşuluyor dalga geçilerek bu belirsizliklerin yoğun olduğu dönemde ve devam edecekse 15 eylülde çıkacak kararlara bağlı ben borsada birşey beklemem çünkü buranında bir taşıma maliyeti var , kasa boş köprülere kadar düştü iş.Olumlu bir karar çıkarsada V çıkışı başlar burada alıcağımız risk önemli yada kenarda beklenecek bu oyunculara kalmış birşey.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
250 baz puan faiz indirimi bekliyorum...altı piyasayı üstü (sonuçları itibarı ile) necip milletimizi üzer...
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Yer İmleri