Sayfa 415/416 İlkİlk ... 315365405413414415416 SonSon
Arama sonucu : 3323 madde; 3,313 - 3,320 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Alıntı Originally Posted by 63cnr63 Yazıyı Oku
    Selamlar

Hangi senedi sıfırlasam, Kerem olup uçuyor.. İZMDC, FORMT ..

Sıkı sıkıya sarıldığıma bak.. Barış Alper Yılmaz misali çakılıp kalıyor..

Rica etsem CELHA ya ilişkin bir analiziniz olabilirmi ??

Saygılar ...
    Aleyküm Selam Çınar Hocam...

Uçan uçar, boş verin. Eğer kazanarak verdiyseniz "kısmet bu kadarmış" demek gerekir...

CELHA...

Şu an için düşüşü tamamlamış gibi görünüyor ama yeni bir atak için erken olabilir ve oyalanabilir...

Ayrıca 50 günlük ortalama 'yı da aşağı keserse yine dikkat etmek gerekir. Şimdilik burada tutunuyor. Burası destek olacaktır...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2. Çok teşekkürler üstadım..

Elinize, emeğinize sağlık..

Kolaylıklar, saygılar ..

3. Sayın T/A merhaba nasılsın forum Bir haftadır sessiz bu bahane ile hem ses olsun hem de plastik kart ve canteyi değerlendir me imkanın olur mu saygılar

Alıntı Originally Posted by Haldızoğlu Yazıyı Oku
    Sayın T/A merhaba nasılsın forum Bir haftadır sessiz bu bahane ile hem ses olsun hem de plastik kart ve canteyi değerlendir me imkanın olur mu saygılar
    Merhaba Sayın Haldızoğlu...

Elbette, seve seve gördüklerimi paylaşırım...

Şu an dışarıdayım. Sanırım en erken akşama paylaşım yapabilirim...

Foruma katılım zayıf son günlerde. Öyle olunca benim de yazasım gelmiyor. Boş duvarla konuşuyor gibi oluyorum. Yine de tamamen sessiz kalmasın diye önemli anlarda müsait olursam paylaşım yapmaya gayret ediyorum...

Bu arada elbette boş durmuyorum. Eksik olan ve güncellenmesi gereken program ve sistemleri güncelliyorum. Böylece daha isabetli kararlar verebileceğiz...

İnşaAllah sağlığım izin verdiği sürece çalışmaya ve üretmeye devam ediyorum...

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Ben olsam yine verirdim...

Nedeni gösterge ile ilgili...

Gösterge tavana vurduğunda ben korkarım. O zaman satmak gerekir. Mutlaka az çok düşer. Eğer düşüşten sonra devamı gelmez ve toparlarsa yeniden almak iyi olur. Çünkü hissede ralli var demek oluyor. Bu durumda da 3 defa daha tavana çarpabiliyor...

Şimdi yarınla birlikte eğer ortadaki tavana tam çarpamayan zirveyi de sayarsak 3 olmuş olacak. Eğer düşerse ki, ben düşmesini beklerim. Tabii ki, önce yükselip, sonra da düşebilir. Düşüşe bakmak gerekir. Destekleri kırmadığı sürece alttan tekrar alınabilir...

Sıfır maliyet yapabilirsem çok rahatlarsın. Tavsiye ederim...

Bir de negatif maliyet yapabilirsen inanılmaz rahatlarsın. O da ana parayı ve kârı aldıktan sonra kalanın tamamında lot eksilmesi olmadan hem paraya hem de hisseye sahip olmakla olur... Cümle karışık oldu, inşaAllah anlatabilmişimdir...???
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    CANTE...

Gösterge işe yaradı mı? diye merak edip baktım...

İşe yaramış...
    CANTE...

Son yorumlarım bu şekilde olmuş...

Beklenti doğrultusunda %38 düşüşü tamamlamış ve toparlamaya başlamış...

Fakat bugünkü endeks düşüşü ciddi bir duruma işaret ediyor olabilir. O nedenle kesinlik arz edene kadar ihtiyatlı olmakta fayda var...

Görünen o ki;

- 2.10 seviyesine kadar bir düşüş ihtimali belirmiş oldu...!!!

- Satışlar sertleşirse burası da bir süre sonra yıkılabilir...

O nedenle dedim gibi; kesilik kazanana kadar yön aşağı...!!!

PKART...

Bu soru en zor yerden gelmiş oldu. Cevap verirken en çok zorlandığım hisse her zaman için PKART oluyor...!!!

Cevabı gayet net:

- Çünkü benim elimde de mevcut ve yazdıklarım sakıncalı yayın sınıfına girebilir. O nedenle kılı kırk yarıp tamamen objektif ve duygularımı ve pozisyonumu işin içine katmadan cevap vermeye çalışıyorum. En ufak bir taraflı cevap versem, ucundan tutan olabilir...

Neyse, yine de gördüklerimi gördüğüm gibi yazayım:

- Kısa vade görüntüde İkili Tepe oluşmuş gibi görünüyor...!!!

- Fakat bunu saatlik bakınca Çanak tamamlanmış gibi görünüyor. Bugünkü düşüş ile de Kulp takılmış olabilir...

Endeks eski zirvesini geçerken neredeyse birçok hisse zirve tazeledi veya zirvelerini kırıp geçerken, PKART halen zirveye ulaşabilmek için %53.4 yükselmek zorunda...!!!

O nedenle birkaç gündür endeks düşerken dayanıyor olabilir...???

Bence asıl düşmemesinin nedenlerinden birisi de:

- Tahta yapıcıların tahtadan mal alamıyor olmalarından kaynaklanıyor...!!!

- Tahtada işlem yapanlar hep kendi lotlarını çevirip duruyorlar. 2 gündür yeni alıcı olarak IYF (Info Yatırım) dikkat çekiyor. Gerisi top çevirmece. Bu IYF 'de tahtacıya ait olabilir, olmayabilir de. Şimdilik emin değilim...!!!

Bir ara IYM ve TEB üzerinden tahtada mal toplandı. Bu alımlar tahtayı resmen kuruttu denebilir. Dünkü satışlarda IYM havlu atmışa benziyor. Geçen hafta da satmıştı, dün de sattı...!!!

Hafta sonu, dünkü satışlarla birlikte ancak gerçekten hangi kurumun takasından çıktıklarını görebiliriz...!!! Son durum bu şekilde...

Dip not olarak:

- 80.7 altında kapanmadığı sürece Çanak katlama potansiyeli devam edecektir...

- Alında ise; İkili Tepe çalışmış olacaktır...!!!

7. Zamaniniz varsa bir de izmdc yorumlarmisiniz gecenlerde tam isabet yaptiniz

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

XU100...

Endeks için beklentilerden ilki bugün gerçekleşti...

Alttaki ise yarın veya gelecek hafta gerçekleşebilir. Gerçekleşmese bile bu kadar düşüş de yeterli sayılır...

Fakat düşüş momentumlu bir şekilde ilerlediği için 2. desteği de görmemiz çok büyük olasılık dahilinde...!!!

Sayfa 415/416 İlkİlk ... 315365405413414415416 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •