Sayfa 678/679 İlkİlk ... 178578628668676677678679 SonSon
Arama sonucu : 5430 madde; 5,417 - 5,424 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Teknik analizini yaptım hisse.nette birazdan haberi yayınlayacağız..

2. https://www.hisse.net/haber/savunma-...a-191-tl-12172 analiz yayında hadi bakalım aselsan..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ADANA+İSTANBUL
    Gönderi
    2,442
    ASELS yabancı oranı 26 Ağustos 2025 % 53,62. 27 Ağustos 2025 % 53,50. Fark % -0,12. (Kaynak İş Yatırım)

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
    Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ADANA+İSTANBUL
    Gönderi
    2,442
    ASELS yabancı oranı 2 Eylül 2025 % 53,99. 3 Eylül 2025 % 53,69. Fark % -0,30 (Kaynak İş Yatırım)

Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ADANA+İSTANBUL
    Gönderi
    2,442
    ASELS yabancı oranı 10 Eylül 2025 % 53,54. 11 Eylül 2025 % 53,39. Fark % -0,15 (Kaynak İş Yatırım).

6.  Alıntı Originally Posted by bohem Yazıyı Oku
    uzun zamandır yoksunuz sayın x trader sizin hedef fiyatınız nedir
    Hisse net forumu sessiz arada kayboluyoruz...Aslında her gün endeks tahmini yapıyoruz borsa genel kısmında...Ben daha çok küçük sermayeli hisselerde takılıyorum..

7.  Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    Vay üstad hg. seni dinleyen zamanında satıp arkandan hep burada sövdü. çoğu banlandı gitti ama kulaklarını fena çınlattılar.
    Ben bu hisse için geçmişte karamsardım ve benim dediklerim oldu 2017 yılında aradan kaç yıl geçti..o zaman ki şartlar olumsuzdu devir değişti....Şuan açıklanan bilançonun hakkı değil ama ortalık toz duman olduğu için savunma sanayi hisseleri diri duruyor...Bu bilançoda 50 tl fazlalık var...Mevcut koşullar savunma sanayiyi desteklediği için ileri fiyatlama yapıyor ama açıklanan bilanço çokta parlak değil...

8. Herkese merhaba! Son zamanlarda Aselsan'in performansi gerçekten dikkat çekici. Fiyat hareketleri ve hacim üzerinden bakildiginda, biraz dalgalanmalar olsa da genel olarak yukari yönlü bir trend izliyor gibi. Özellikle yabanci yatirimci oranlarindaki küçük degisiklikler, piyasada nasil bir hava oldugunu gösteriyor.

Alpertunga'nin paylastigi analizler de oldukça ilginç, takipteyim. Bilanço konusundaki görüsler de farklilik gösteriyor, bazilari iyimser bazilari ise temkinli. Ancak savunma sanayi hisselerinin genel olarak güçlü bir destek aldigi dogru.

Bu arada, XTrader'in dedigi gibi forumda biraz sessizlik var ama bence bu, herkesin derinlemesine düsünmesine sebep oluyor. Hangi hissede ne olacagini kestirmek zor ama gelismeleri yakindan takip etmekte fayda var. Herkese bol kazançlar! Unutmayin, bu bir yatirim tavsiyesi degil.

Sayfa 678/679 İlkİlk ... 178578628668676677678679 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •