Komşuların hepisi borsacı olucağı için bide dükan bakalım pozitif abi, sitenin 1 köşesine ücbucukcular kulübü açarız,
1 ekimde ilk kazmayı vurucaklarmış inşaat başladığında gidip bakıcam, temeli atıldığı gün 100bin lot daha eklerim
Komşuların hepisi borsacı olucağı için bide dükan bakalım pozitif abi, sitenin 1 köşesine ücbucukcular kulübü açarız,
1 ekimde ilk kazmayı vurucaklarmış inşaat başladığında gidip bakıcam, temeli atıldığı gün 100bin lot daha eklerim
Hamdım Piştim Yandım
Son derece mide bulandırıcı şimdi fiyat düşer 3-5 çakal yancı incider onlara aldırtırlar sonra güya yatırımcı çok feryat figan etti ayağına atıyorum 6 dan almadıkları sertifikayı kimbilir nereden alırlar. Arada birileri haksız kazanç elde eder. Olan bitenin farkında olmayanlarda biraz uyanık olsun bunları bilsinler. Bu işe sebep olanların çok başı ağrıyacak. Nokta. Hiç kimse birşey yapmasa ben söylenmesi gerekenleri gerekli mercilere ileteceğim. Hiç kimse biz yaptık oldu sanmasın.
Bozkurtum sende EKGYO grafiğine usd bazlı bir bak. Ama bu DMLKTG işi çok bambaşka bir rezalet. O kadar parayı buna bağlayacağına alınacak çok hisse var. Dolaylı bununla muadil gibi olabilecek. Hele 7,59 halka az bir ay olmamış % 20-25 kayıp fiyat 5,97. Bu iş bir çok tahtacının bile yaptığından çok daha büyük bir rezalet.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Bu sertifika borsada halka arz edilmiş hisse gibi düşünmek hata olur. Sertifikayı tamamlayana işin sonunda ev veriyorlar.
Hisse senedi piyasasında öyle bir durum söz konusu bile değil
Ayrıca
Ev almak niyetinde olup azar azar düzenli sertifika biriktirenler bence fiyatın düşmesinden zerre umurunda değildir hatta işlerine gelir.
Fiyatın düşüşünden rahatsız olanlar bence alıp biraz teperse satıp ücbeş çorba içerim diye gelenlerdir.
Hamdım Piştim Yandım
Haa işin sonunda sözlerinde durmayıp ev vermezler ise o zaman zıctık, secbul abinin imzasına müracaat ederiz.
O kısmını aklımın ucuna bile getirmek istemiyorum
Hamdım Piştim Yandım
Bence bu işte devlet halkı kazıkladı. Şu an görünen resim bu. Şu haliyle yapılanın ne kadar yanlış olduğunu kavrayın. Adım hıdır elimden gelen budur. Yanlışa yeteri kadar yanlış dediğimi düşünüyorum. Bu konuda başka yazı yazmam. Ama özellikle bu işin altında imzası olan yetkililer yazdıklarımı çok iyi okusun.
En son Nebati zamanı Borsa 3000 den sebepsiz yere 2400 e mi ne düşünce hazine bakanlığına telefonu açıp ağzıma geleni söylemiştim. Bu garabet üst yetkililerin önüne düşünce ne olacak göreceğiz. Ekşi yemedim ki midem ağrısın.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Önceki sayfalarda yazdık, tabiiki haklısın Zdx&Lunar abi
Halka arz fiyatı iyi hesaplanmadan halka arz edildi, ve birde demişler ki 25 iskontolu
Halbukise 25 pahalı deyip 5 tl den arz edimiş olsaydı bu çirkinlik oluşmazdı
Hamdım Piştim Yandım
Diyelim ki proje iptal o zaman ne olur.Hic borsadan aldığım bir pay düşerken bu kadar zevk almamıştım.Tam aradığım buymuş yıllardır..
Son düzenleme : drozaksoy; 12-09-2025 saat: 18:00.
Yer İmleri