Sayfa 104/115 İlkİlk ... 45494102103104105106114 ... SonSon
Arama sonucu : 915 madde; 825 - 832 arası.

Konu: Viop LXVII

1. Bakan Tekin'den skandal sözler: 'Feveran edeceğinize çocuğunuzu ucuz okullara gönderin'
    Özel okullara yapılan fahiş zamlar ve devlet okullarının kayıt işlemleri için mevzuata aykırı şekilde para istemesi tartışmalara neden olurken, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den skandal bir açıklama geldi. Tekin, çocuğunu özel okula gönderen velilere seslenerek "1,5 milyon TL'lik okula feveran etmeyin" ifadelerini kullandı.

Allah Allah istersen hiç uğraşmayalım tarikat yuvalarına verelim ne dersin

İşini yapsan bunlar olmaz sonrada gitmeyinmiş
    Rezilsiniz a'sından z'sine hepiniz iğrençsiniz
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bu arada dün gece ankarada ilginç bir olay yaşandı. Gölbaşı tarafına doğru silahlı çatışma olduğu özel bir aracın tarandığı silahlı öatışmanın sonucunda 7 yada 8 kişinin öldüğü haberi sosyal medyada paylaşıld. Hatta ben instgarmda birsürü polis aracı ile ambulansıların olay yerinde kamera görüntüleri yayınlandı. Bu sabah ise bu konuya ilişkin tek bir haber görmedim sosyal medyada hatta ekşi sözlükteki başlığın altıda tertemiz edilmiş. Aracın çakarlı araç olduğu korumaları olan bir araç olduğunu yazmışlardı. Şimdi ise uçmuş haber ilginç. Gece rüya gördüm diyaceğim ama izleri duruyor sosyal medyada
    Hani eskiden derlerdi ya Teksas'a dönmüş burası

Ne Teksas'ı vallahi Teksas'ı arar oldum millet bıçaktan çok silahla oynuyor memlekette

4. Sabah 6'dan beri İran Türkiye sınırı 4.1-3.6-3.9 şiddetinde sallanmış

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Kurulumun bile yapılmadığı söyleniyor
    Yok be patron.. millet zannediyor sabah akşam havai fişek gibi atılması kazım… sahnede tabanca varsa bir gün kullanılır. Balistik engellemeyi daha beceremedik. Bunda o özellik var. En üst katman s400 sağlıyor. Siper balistik kısmını da bitirdikleri zaman zaten gerek kalmaz Somali Suriye falan oraya taşınır. bu bizim sistemlere entegre edilemiyordur bağımsız çalışıyordur NATO bağlanmasına da müsaade etmez nihayetinde link bağlantısında arka kapısı vardır bütün sistemi Rusya çözer. Bir iki seneye bununla işimiz kalmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Tarsus kazısı barnabas incili mossad illuminati falan… bol bol malzeme çıkardı beyaz Tv beşli geyik takımına. haber karartıldığına göre ucu birilerine dokunuyordur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Kodaman olabilir mi?
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

8. Çerçioğlu'nu ilk yazan gazeteciden yeni iddia: 8 CHP'li belediye daha AKP'ye geçiyor
    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun CHP'den istifa ederek AKP'ye katılacağını ilk duyuran gazeteci Sinan Burhan, 8 CHP'li ilçe belediyesinin daha AKP'ye katılacağını iddia etti.

Şimdi adam düşünmeden edemiyor

Acaba bunlar KK gelecek diye mi gidiyorlar yoksa yolsuzlukları var sıra bize gelmesin diye mi yoksa
    CHP çırpınıyor ama bir halt olmuyor Akp ne derse o oluyor o yüzden geçelim mi yoksa
    AKP'de daha rahat yolumuzu buluruz ondan mı

Sayfa 104/115 İlkİlk ... 45494102103104105106114 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •