Sayfa 134/134 İlkİlk ... 3484124132133134
Arama sonucu : 1069 madde; 1,065 - 1,069 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - X

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    582
     Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Şu faiz haram goygoyu bir bitmedi be üstadım. Ben şimdi enflasyona karşı eriyen paramı nasıl koruyacam? İlla ticaret mi yapmam lazım? Borsaya mı yatırmam lazım? Ev, araba mı alıp satmam lazım? Bu işlerden anlamıyorsam ne olacak?
    Aynen kardeşim çakma enflansyon döviz, şaibeli borsa, katılım helal faiz haram,yoz yobazların kendilerini tatmini...

2.  Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    Aynen kardeşim çakma enflansyon döviz, şaibeli borsa, katılım helal faiz haram,yoz yobazların kendilerini tatmini...
    paranın kirasına faiz dersen haram, katılım dersen helal hay kafanıza sıçhayım, inancın kendisi gibi her şey algı gerisi yalan..

3.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Şu faiz haram goygoyu bir bitmedi be üstadım. Ben şimdi enflasyona karşı eriyen paramı nasıl koruyacam? İlla ticaret mi yapmam lazım? Borsaya mı yatırmam lazım? Ev, araba mı alıp satmam lazım? Bu işlerden anlamıyorsam ne olacak?
    yıllardım takip ederim gerçekten adam gibi yazan birisin,şu başlığa uygun yazan cok az kişi kaldı,kendi adıma teşekkür ederim sana

4. Faiz haram ise enflasyon da hirsizliktir.

5.  Alıntı Originally Posted by ozn Yazıyı Oku
    yıllardım takip ederim gerçekten adam gibi yazan birisin,şu başlığa uygun yazan cok az kişi kaldı,kendi adıma teşekkür ederim sana
    Teşekkür ederim üstadım, bilmukabele. Selamlar

Sayfa 134/134 İlkİlk ... 3484124132133134

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •