Sayfa 139/174 İlkİlk ... 3989129137138139140141149 ... SonSon
Arama sonucu : 1385 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Limanı 115 den vermiştim, cuma yerine koymuştum, şimdi yine verdim, yarına yarın bakacug,salih abi emekli maaaşı çıktı,
    İşçi abi bende bir haftadır aşırı bir halsizlik var. Anemi için ilaca başladım. Gözümü daha yeni açtım. Bende ki paralar çocuğun dersane parası olduğu için. Çocuğu dersaneye yazdırdım. Artık bir daha birikinceye kadar züğürtum.

2.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    ^^Chp nin davasının ertelenmesi bile borsayı tavana götürüyo , demekki Akp gitse borsa uzaya çıkacak^^

Sosyal medyada bugün herkes bunu yazmış , benim anlamadığım Bofa robotu ve Akp böyle bir algı oluşmasına nasıl müsade ediyo , çok büyük stratejik hata bence...
    İşin ucunda apra donuyor her şey serbest.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bu sefer ince hesaba gerenk yok... rami toptancıları gibi yaptın, kamyon hesabı.. 3 kamyon pirinç yolla yavrucuğum

çok temiz para galdurdun güle güle harca
    bana yarım kilo safran gönderirse para kazandığını anlarım..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İşçi abi bende bir haftadır aşırı bir halsizlik var. Anemi için ilaca başladım. Gözümü daha yeni açtım. Bende ki paralar çocuğun dersane parası olduğu için. Çocuğu dersaneye yazdırdım. Artık bir daha birikinceye kadar züğürtum.
    Geçmiş olsun abi, Allah şifalar versin. Önce sağlık... Sınava hazırlık konusunda bir isteğiniz olursa emrinizdeyim.

5. https://www.hisse.net/topluluk/showt...62#post7084862

Akşam seansında 12691-12714 gördü şimdi 12702 ..uzlaşma 12699 idi ..

Ben aleme akar ..

Değerli bedirri ..çıtak ..bozkurt ..TEK ..vs .vs ..şahsınızda tüm dostlarıma;

Bol şans ..huzurlu geceler

https://www.youtube.com/shorts/78tBedi8fns

Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 34 kişi okumaktadır. (11 üye ve 23 ziyaretçi)

mert45, albica, bb79, cihangirkonya, çıtak+, D83, fanatik59, katırcı_bedri+, lunatic, rebelyus, TEK+
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun abi, Allah şifalar versin. Önce sağlık... Sınava hazırlık konusunda bir isteğiniz olursa emrinizdeyim.
    Kız uyarsa dershane iki gruba da katılabilirsiniz dedi. Hatta onlar reklam için tıpa hazırlıyor. Bizim ki net değil daha.

Mert abi, en son aynı trendeydik. Sanki ekime kadar alacaklar piyasaları. Çok sert döndük. Düşüşün yaklaşık yarısı bir günde geri alındı.

blıımberg ht te ve sini izleyeniniz var mı ?

izlemediyseniz youtube'dan bulup izleyin

heryerde ''enflasyon ile mücadele ediyoruz, düşüreceğüz ''

ulem, enflasyonu ben yaratmadım ki ... onuda başımıza bela eden sensin, faizleri 18'den 9'a düşürerek
    ve ekonomik olarak... yabancıların işine gelen uygulamalar yaptığı üçün,

içerden-dışardan her türlü destek geliyor
    faiz giderini ödeyebilmek üçün, vergiler artırılıyor... deyorlar

2025 ilk 8 ayda, 1 katrilyon 400 milyar faiz ödemişiz

ve bu geçen seneye göre % 86 artmış...

hani faiz düşürülüyoru du ? % 86 artış nedir ?

bunu da gündüzleyin cevaplamıştık

yabancı bistteki 300 milyon dolarlık pozisyonunun karına bakmaz

yabancı...

merkez bankasına 150 milyar dolar dayadımmı, % 30 reel faiz ile 45 milyar dolar kaldırmanın hesabını yapar.

% 30 reel dolar faizi düzeninin devam etmesi üçünde, akepe iktidarının yıkılmaması, ayakta tutulması gerekür.
    devletin borcunu 572 milyar dolara getürürsen, bu reel faizi ganıttıra ganıttıra alırlar adamdan

Sayfa 139/174 İlkİlk ... 3989129137138139140141149 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •