Sayfa 160/166 İlkİlk ... 60110150158159160161162 ... SonSon
Arama sonucu : 1322 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: Viop LXVII

1. Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 27 kişi okumaktadır. (8 üye ve 19 ziyaretçi)

mert45, Alakalem, Ayasofya 2005+, beta_, Küçük Çiftçi+, reha kaya, semih, TEK+

Bedirri uykuya gitti ..bu iyi

12825
    Hayat hoş gerisi boş

- Hep aynı hatalarımız. Hatalarımızdan hiç ders almıyoruz, çalışmıyoruz. Hep zarar, hep zarar... Piyasayı dolu dolu çalışmalıyız.
    - Konuyla ilgili şiiri var ki konuya buradan girdi.
    - Bence de...

TECRÜBE

Çeşmeye ters duruyorsa bardak dolmaz
    Boş geçen yılların tecrübesi olmaz

3. TEK adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.

Şiiri beğendim.
    Saygılarımla
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4. [QUOTE=Ayasofya 2005;7085435]İşçi abiyle çok ortak yönümüz var. Benim kayınçoyu işçi abinin kayınçoya rahmet okutur. Bir işi iki sene oldu daha yapacak. Malzemeyi ver vermiyor. İşi yap yapmıyor. Nereden çıktı bu bi şeref bilmiyorum.[/Q

Suratına tükür, bi elinde de kamera açık olsun, dayak neyin yersen delil olur

5.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    - Hep aynı hatalarımız. Hatalarımızdan hiç ders almıyoruz, çalışmıyoruz. Hep zarar, hep zarar... Piyasayı dolu dolu çalışmalıyız.
    - Konuyla ilgili şiiri var ki konuya buradan girdi.
    - Bence de...

TECRÜBE

Çeşmeye ters duruyorsa bardak dolmaz
    Boş geçen yılların tecrübesi olmaz
    Ovvvlum tek, yine ihtiyacın olan parayı mı soktun borsaya
    Kaç kere diycez ihtiyacın olmuyan parayı getir deye

Belki bu sefer olur diye düşündüydüm abi

aynı şeyi defalarca deneyip farklı bir sonuç almayı beklemekte 1 tecrübe sayılır mı ovvvlum

Sayılmaz abi, bu aptallıktır.

O zaman birak borsayı git adam gibi bir işte çalış

Tamam abi
    Hamdım Piştim Yandım

6. İris Cibre ��
    @iriscibre
    TVF, Vakıfbank'ın 1.53% oranında hissesinin yurtdışı yatırımcıya satılması için Merryl Lynch'e yetki verdi

152Milyon nominal hissenin bugünkü değeri ~4.4 MLR TL. Bu tip satışlar genelde iskontoludur. 10% iskontolu olsa, satış tutarı 4 MLR TL olur

Böylece halka açıklık oranı 7.51%'e çıkarken, borsaya direkt yabancı yatırımcı getirilmiş olacak
    TVF nin payı da 73.26%'ya düşmüş olacak
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7. [QUOTE=işçi74;7085449]
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İşçi abiyle çok ortak yönümüz var. Benim kayınçoyu işçi abinin kayınçoya rahmet okutur. Bir işi iki sene oldu daha yapacak. Malzemeyi ver vermiyor. İşi yap yapmıyor. Nereden çıktı bu bi şeref bilmiyorum.[/Q

Suratına tükür, bi elinde de kamera açık olsun, dayak neyin yersen delil olur
    Sen yapabildiysen ben de yaparım yenge müsade etmez eve giremen

8. https://www.startv.com.tr/canli-yayin

Ooo ..dizim de başladı ..

Kral kaybederse ..

12827
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 160/166 İlkİlk ... 60110150158159160161162 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız