Sayfa 216/217 İlkİlk ... 116166206214215216217 SonSon
Arama sonucu : 1729 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1. 97 tl den 91 tl ye yuh diyorum..100 tl deseniz eliniz kırılırdı.

2. trhol bilançosuna bakıyorum pkart ile kıyaslanmayacak kadar kötü ama hisse fiyatı 300 tl...Üstelik lot sayısı pkartın 2 katı..Bizim tahtacı hep bana diyor sonuç kimse kazanamıyor. Daha çok bekleriz öyle görünüyor kimsenin acelesi yok.
    Son düzenleme : XTrader+; Dün saat: 15:25.

3. 2 gündür derinlik ekranının alış kısmının altındaki toplam lot ne hikmetse dün 300 küsür binlerdeydi bugün 200 bin küsür lotlarda geziyor bir şeyler değişti sanırım bugünkü harekette onaya gelmişe benziyor bakalım kısmet

4.  Alıntı Originally Posted by walkonmoon Yazıyı Oku
    2 gündür derinlik ekranının alış kısmının altındaki toplam lot ne hikmetse dün 300 küsür binlerdeydi bugün 200 bin küsür lotlarda geziyor bir şeyler değişti sanırım bugünkü harekette onaya gelmişe benziyor bakalım kısmet
    Ortak inşallah diyelim pkart çok bekletti. Hisse daha 1,5 yıl önceki fiyata gelemedi.100 tl psikolojik seviye. Bu seviyenin üzerinde kalabilirse yeni yatırımcılar gelecektir. Yeni yatırımcı isteniyor mu istenmiyor mu bu fiyatlardan anlamış değilim sanki kimse gelmesin der gibi baskı var.

5.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    Ortak inşallah diyelim pkart çok bekletti. Hisse daha 1,5 yıl önceki fiyata gelemedi.100 tl psikolojik seviye. Bu seviyenin üzerinde kalabilirse yeni yatırımcılar gelecektir. Yeni yatırımcı isteniyor mu istenmiyor mu bu fiyatlardan anlamış değilim sanki kimse gelmesin der gibi baskı var.
    Kıymetli rex, biz hata yaptık kağıt 120 lira olmuş satmadık şimdi ceremesini çekiyoruz 200 olsa ne yazar altın bazında zarardayız hayırlısı diyelim..

6. PKART_2025-09-18_09-35-25.jpg
    kısada bir düzeltse fena olmaz aslında..

7.  Alıntı Originally Posted by walkonmoon Yazıyı Oku
    Kıymetli rex, biz hata yaptık kağıt 120 lira olmuş satmadık şimdi ceremesini çekiyoruz 200 olsa ne yazar altın bazında zarardayız hayırlısı diyelim..
    Evet satıldı ama ne kadar satıldı büyük oranda satılmadı. Sonuçta tahtacıda zararda ona bakarsan.

8. Bu hisse beni iyice bunalttı bakalım ne olacak. Tek bu hissem olsaydı kafayı yemiştim.

Sayfa 216/217 İlkİlk ... 116166206214215216217 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •