Sayfa 197/569 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon
Arama sonucu : 4549 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: Viop LXVII

Bu iddia doğruysa Türk futbolunda bütün taşlar yerinden oynar
    Gazeteci Murat Ağırel, aralarında FIFA kokartlı isimlerin de yer aldığı 10 Süper Lig hakeminin 'müsabaka sonucunu etkileme ve manipülasyon', 'resmi belgede sahtecilik' ve 'kulüp başkanlarıyla görüşülerek usulsüz maç atamaları' yapıldığı iddiasıyla Savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu ve olaya ilişkin soruşturma başlatıldığını iddia etti.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Çerçioğlu: Önceliğim onu içeri attırmak
    AKP’ye geçen siyasetçinin “Devlet benim arkamda†diyerek Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i hedef haline getirdiği, planlar yaptığı yazıldı.

Afet Bakanlığı kuruluyor: Çalışmalar başladı
    İtfaiyelerin de içine alınacağı Afet Bakanlığı'nın kurulması için çalışmaların başlatıldığı öğrenildi. Bakanlığın afet tehlike türlerine göre ülke ve bölge ölçeğinde bütünleşik erken uyarı ve tahmin sistemlerini kuracağı belirtildi

Yine 10 binlerce yandaşa iş imkanı

Bir halt olacağı yok

4. Günaydın, bu Tapatalk uygulamasında bazı mesajlar yazı karakteri kaynaklı bozuk görünüyor. Bu sorunu yaşayıp düzelten kimse varsa forumda yardımcı olabilir mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Günaydın cemaat bol kazançlar
    Ben de bozul görüyorum. Güzel bir app niye yok anlamıyorum. Tapatalk mapatalk niye uğraşıyoruz onu da anlamıyorum. Zaten bu yüzden mert ağa beni göremediğinden hep terste kalıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Bu iddia doğruysa Türk futbolunda bütün taşlar yerinden oynar
    Gazeteci Murat Ağırel, aralarında FIFA kokartlı isimlerin de yer aldığı 10 Süper Lig hakeminin 'müsabaka sonucunu etkileme ve manipülasyon', 'resmi belgede sahtecilik' ve 'kulüp başkanlarıyla görüşülerek usulsüz maç atamaları' yapıldığı iddiasıyla Savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu ve olaya ilişkin soruşturma başlatıldığını iddia etti.
    Tarikatci cincona yapılan hatalar normal mi sanıyorduk
    Halil umut meler zorbay küçük olmayınca görüyoruz hallerini Avrupa da gelen geçen 5 cakiyor

7. Full long 12.620

Dünde yazmıştım CHP kurultayı iptal edilme riski mevcut herşeye evet dediler buna hayır demeleri daha olası
    Ha şu olabilir sırf kim seçilecek diye susarlar ama iptal olayı daha fazla ihtimal bana göre

Sayfa 197/569 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •