Sayfa 226/569 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326 ... SonSon
Arama sonucu : 4549 madde; 1,801 - 1,808 arası.

Konu: Viop LXVII

  1.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    DAMAT efendinin 128 milyar dolar rezervi eritmesi, tarihte SUUD ta bile görülmemiş bir durum..diyelim..
    Enteresan tarafı bu rezervler erirken ,BAŞKAN'ın haberinin olmaması..

    ÜLKEYİ yönetenin ülkeden haberi yok...

    Tarihin EN KÖTÜ ve KARANLIK tiplerine rastladık..

    Bundan çıkar sağlayan/zenginleşen varsa onlara da LANET olsun..!!
    128 milyar dolar viop dolar short işinde kaybedilirken Bülent Arınç uyardı ama dikkate almadı, ikinci uyarıda parayı saymaya gittiğinde istifa haberi geldi. Keşke bu kayıp karşılığında biri kazandaydı. Fakat olay tek taraflı oldu, kaybeden hazine, kazanan doları longlayan yabancı oldu. Bir kaç yıllık bu haraketler Türkiye uzun sürecek ekonomik bir sömürgeye dönüştü. Trampta çağırır, Britanya krallığında çağırır, sende gidersin.

    Bu arada Akdeniz bölgesinde sanayiciler Filistin’den işçi geleceğini söylüyor. Belkide Trump Filistin hesabını Türkiye ve Mısır üzerinde gerçekleştirecek.

  2. #1802
    Bu da BİST rekoru! Tek bir kişiye 26 hissede manipülasyon cezası!

    https://www.paramedya.com/devami/135...lasyon-cezasi/
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

  3. #1803
    Borsada “Temiz Eller†Operasyonu mu?
    Remzi Özdemir, borsa gözaltlarını yazdı.

    https://www.paramedya.com/devami/135...operasyonu-mu/
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

  4. Ihasiha31 tayfa dün gece sabaha kadar asilmis küreklere
    30 dk bunlara şov için 300 uçak kitlemiş trump
    Bu uçakların parasını tabi ki zam olarak bu 31 çiler ödeyecek

  5. #1805

    Yahu hisse alırken defter artı aylık duruma bak kar varmı bakın bir kere.

    Borsa yatırımcısı genel kurulu bastı!
    Şirketin küçük ortakları genel kurulu gidip pankart açtılar.

    Dün tutuklanan borsacı Nihat Özcelik’in sahibi olduğu İnvestco şirketinin iştirakinin genel kurulu olaylı geçti. Şirketin küçük ortakları genel kurulu gidip pankart açtılar.

    İnvesco Holding iştiraki INTEK’in gecikmeli genel kurul toplantısı gergin geçti. Küçük yatırımcılar, hisselerdeki sert kayıplar sonrası yönetime hesap sormak istedi ancak toplantı tartışmalarla son buldu.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

  6.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Olur böyle şeyler. Devlet yönetmek kolay mı . Dert etmeye gerek yok. Para dediğiniz şey esas olmayıp sadece vasıtadır. Sonuç önemlidir. Huzur, muhabbet, sadakat...... hayat kısa, bir lokma bir hırka .... Dert yok, gülmeye devam.
    kafamı buluyorsun adammı seçiyorsun aklı olan insanların çoluğun çocuğun geleceği satılmış yazdıklarına bak.

  7. #1807
    INTEK fiyat 400 TL lerde ve 1000 TL de görmüş defter değeri 10 gözüküyor ve gözüken Özsermaye bile satsan etmeyebilir şişirilmiş olabilir.

    Uzaya gitsin bulaşmam bende de 3 tane kumar hissesi var.Lakin aylıkda dipte maliyetim iyi şimdilik.

    Şişmede örnek vereyim Gyo lardan Kiler bir gatrimenkülü değerlemede rakamları tam hatırlamıyorum 700 milyon olsun 450 ye satmıştı.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

  8. #1808
    Makaraya sarıyor Takma.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 226/569 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •