Sayfa 237/569 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337 ... SonSon
Arama sonucu : 4549 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: Viop LXVII

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Dönünce ancak,

25 kadar endeks napabilir? O gece pozitif açıklama gelirmi? İngiltere'de işler iyi ğitmemiş, Trump için, Filistin'i tanıdılar.
    Trumpın ömrü yetmeyebilir seneye diye düşünüyorum.
    çıtak dayu ile bist analizleri

hisse tutanlar (kimler ? hepsi, bütün aracı kurumlarda az veya çok hisse yok mu ? VAR ) endeksin yükselmesinden yana

zaten ( 325 dolar... 275 dolar... ) 50 dolar zarardalar

30 dolarda kardan zarar... 80 dolar

çok sıkıldılar... acilen paralarını istiyorlar 400 dolar

bir olumsuzlukta % 1 düşürüp, aynı olumsuzluk kalktığında % 3 yukarı alıyorlar

teknik olarak ise, çok periyot al'da artık

buradan % 10 aşağı bassanda sat'a geçmiyor....

siz Türkler nasıl diyor... go go go tar tar mıydı ?

yoksa sen istiyor duj
    Son düzenleme : çıtak; 21-09-2025 saat: 22:38.

2.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Spordan anlamam ama FB muazzam para bağışlayan
    birinin seçilememesi, neyin öfkesi?

KCHOL yarın taban açar mı??

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Tam tersi kchol roketler sömürüyordu sirketlerdi
    Hepsinden öte bir gelişme var
    Turk milleti akp mhp den bıktı
    Büyük bir kirilim yasaniyor
    Kimse farkında değil
    Bugün 3 kez tokatlandi akp mhp

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bir olumsuzlukta % 1 düşürüp, aynı olumsuzluk kalktığında % 3 yukarı alıyorlar

teknik olarak ise, çok periyot al'da artık

buradan % 10 aşağı bassanda sat'a geçmiyor....
    kötü haberler çok güzel bir İKİLİ DİP yaptırdı

Türkiye'den 50 milyar dolar çıkacak görüşmenin, cuma akşamı % 2 yukarı manipülasyonu bunun ispatı

karanlık odadan 10 milyar tl'ye yakın mal alınarak çıkılmasıda, gece gelecek haberin insider'ının önceden alındığını gösterir.

xu030... 5000 puan yukarıda çıktı, karanlık odadan (ilk defa gördüm hayatımda böyle bir şey )

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Tam tersi kchol roketler sömürüyordu sirketlerdi
    Hepsinden öte bir gelişme var
    Turk milleti akp mhp den bıktı
    Büyük bir kirilim yasaniyor
    Kimse farkında değil
    Bugün 3 kez tokatlandi akp mhp
    akepe partisinin iktidardan düşmesi borsa üçün en kötü şeydir.

% 30 dolar bazlı reel faizi yeni gelenin verip vermeyeceği belirsiz

o yüzden; akepe iktidarını sonuna kadar destekleyip, eğer akepe kazanamayacaksa, seçime kadar borsayı götürebildikleri kadar götürürler

ve eğer cehepe partisi kazanırsa, ekonomiyi düzeltmeye kalkışırsa,

YABANCIDAN... hemen bir ekonomik kriz çıkartıp... cehape yi indirip, tekrar akepe'yi getirme hamlesi gelür
    Son düzenleme : çıtak; 21-09-2025 saat: 22:39.

6. Çıtak abey, senin söyleyecek ne kadar çok sözün varmış

7.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    akepe partisinin iktidardan düşmesi borsa üçün en kötü şeydir.

% 30 dolar bazlı reel faizi yeni gelenin verip vermeyeceği belirsiz

o yüzden; akepe iktidarını sonuna kadar destekleyip, eğer akepe kazanamayacaksa, seçime kadar borsayı götürebildikleri kadar götürürler

ve eğer cehepe partisi kazanırsa, ekonomiyi düzeltmeye kalkışırsa,

YABANCIDAN... hemen bir ekonomik kriz çıkartıp... cehape yi indirip, tekrar akepe'yi getirme hamlesi gelür

unutmayalım ;

akepe... Türkiye'yi bitirme projesidir.

ekonomi için ''düzeltmeye çalışıyorlarda, olmuyor '' düşüncesinde olmayın

ekonomiyi bile bile batırıyorlar
    Valla hocam ne olursa olsun isterse seçime kadar emekli maaşıma hiç zam yapmayıp sabitte tutsalar veya seçime yakın emekli maaşımı iki kat arttırdı kar oyumu yine CHP verecem çünkü akp suriyelileri savaş ayağına memleketimize doldurup vatandaşlık veren oluk gibi vergilerimizi onlara aktaran politikayı hazmedemiyorum zoruma gidiyor ben marketlerde bir saat fiyat araştırırken Suriyelinin yanımda el arabasına ağzına kadar doldurup kasada yardım kartını cart diye çektirmelerini gördü bu gözler daha ölsem oy yok

Alıntı Originally Posted by Electrolux Yazıyı Oku
    Çıtak abey, senin söyleyecek ne kadar çok sözün varmış
    ulem bu alemin, izmir'in tek ilber ortaylı'sı vardır... oda ilber ortaylı değil çıtak dayudur

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    başlık kilitlenmeden şu yazımı bi arşive alayım tenkrardan

90'lı yıllarda özel radyoların ardıa ardına açıldığı zamanlarda radyo şakaları vardı.
    bir arkadaşım bir şakayı, internetten biryerden bilgisayarına indirmişti, dinlerdik
    (ben bulamıyorum pc özürlü olduğum için, belki hala vardır internetin biryerinde, bulup indiren birisi olsa )

şimdi İzmir'de bizim bir yavri (bizim deyince mhp'li oluyoru ) işte ege'mi, 9 eylül'mü ne ise, ünversitede, yok ben ''mhp'de bilmem ne başkanıyım, yok ülkü ocakları bilmem neyiyim '' diye sıkarak üniversitede hegomonya kurma peşine girmiş.
    (öyle olmadığı şakayı yapan radyodaki dj'yin sözlerine karşı takındığı tutumdan belli, o sözleri gerçek bir ülkü ocakları üyesine söyleyeceksin, giderler o radyonun bulunduğu binadan, radyoyu söker alırlar, bina 8 katlı, radyo 3'te ise... 3. katı alırlar, binayı 2 kat, üstünde boşluk, boşluğun üzerinde havada asılı duran 5 kat olarak görürsün ayhan başkan iyi bilir meepe'lilerin ne manyak olduklarını )

diğerleride bunun kofik olduğunu anlayıp, buna şaka yapalım diyorlar... radyoyu arıyorlar... dj'ye ismini telefonunu veriyorlar

çocuğun ismi serkan turan bunu çok iyi hatırlıyorum
    gerçek ocak başkanının ismini hatırlamıyorum, HAKAN olsun misal
    dj... kendini hakan olarak tanıtıp, buna iyi bir gömecek... şakanın amacı bu

- bana bak çocuk, serkan turan'mısın sen ?

- evet

- lan sen, ''ben meepe'de başkanım, ülkü ocakları başkanıyım felan diyormuşsun

- yok abi öyle birşey

- sus lan, bana geldi... biliyorum, diyormuşsun işte

devamında 1-2 cümle daha geçiyor işte hatırlayamadığım... devamında şurasını çok net hatırlıyorum

- ulen, bu alemde, İzmir'in tek başkanı.. tek ocak başkanı vardır.. oda (kendi ismi ) HAKAN'dır diyeceğine...

- ulen, bu alemde, İzmir'in tek başkanı.. tek ocak başkanı vardır.. oda Serkandır, değil Hakan'dır diyor.

bunu neden anlattım, bu son cümledeki anektod bazen aklıma geliyor, tam ona uygun malzeme çıkıyor karşıma

o malzemeyi kullandığımda, evveliyatını bilin diye söyledim.

NOT : konuşmanın devamında dj'yin söylediklerine (+18 ) belki denk gelenimiz olmuştur

ama ben ...oda Serkandır, değil Hakan'dır.. burasını seviyorum

Sayfa 237/569 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •