Sayfa 298/347 İlkİlk ... 198248288296297298299300308 ... SonSon
Arama sonucu : 2770 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Kandırmaca değilse son 5 mumun hakkını verecek gibi. Tabi gap hiç sevilmeyen bir durum, napalım gülü seviyorsam, dikenine katlanıcam. Ytd
    bu günkü artı kapanış, endeksin haftalığında fark yaratacak bir görüntü gerçekleşti.. roza, turkuaz ve kahvenin yukarı çaprazı, endeksin yukarı yönlü beklentisini daha güçlü olabileceği beklentisini oluşturdu.. Petkim ise pozitif yönlü bir balon oluşturacak bir görünüm içine girdi..
    iyi çalışmalar..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

2. Esozcan hc teşekkürler paylaşımlar için. Ben bugün daha iyi bir mum bekliyordum. Gapsız, paçalsız ve 6 mum önceki gibi! Ama olmadı bugün için. Paçallayarak günlükte değmek isterse 1811 gap için paçal yapabilir, yapmayadabilir. Bofanın bugunkü ortalaması 1853 kime aldı muamma. 1837 direncimizdi üstünde kapadık, kapanışı bile garip yaptı 1841 alış, 1850 satış. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Paçalı bırak direk sakal yaptılar. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4. Endekis düşerken en önden koşuyoruz yine
    Hamdım Piştim Yandım

5. Bunların bu salak hareketlerini seviyorum.Ama Client Eastwood gibi olmak lazım. Ytd

6. Evet, trade ederek kazanılır bu tahtada yatırım demek batırım demek
    Hamdım Piştim Yandım

7. Şöyle bir örnek vereyim.
    Belki eskiler hatırlar.

Bir zamanlar Altıns1 23 tl Petoş 23 tl idi
    Şindi Altıns1 61 tl petoş 18 tl
    Hamdım Piştim Yandım

8. Kartopu gibi yuvarlaya yuvarlaya, bazense yuvarliyorlar orası ayrı tabi. Sinirlerini aldirmanda gerek. Kasap a soyliyecen Abi paçal sinirsiz kısmından yağsız. Oldu oldu olmadı ilikten alırsın. Ytd

Sayfa 298/347 İlkİlk ... 198248288296297298299300308 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •