Sayfa 646/662 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656 ... SonSon
Arama sonucu : 5292 madde; 5,161 - 5,168 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,561
    Yeni halka arz olan hisseler ve rallileri ile sermayesi düşük 20 küsür yıldır sermaye artırmayan şirketler gibi
    https://x.com/onediocom/status/1970064390029234327?s=46
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2. rezillik diz boyu. yeni yatırım sermaye artırımı arsa satışı.. adilikten başka bir şey değil. yeni kurduğu savunma sanayi şirketi egeen in fabrikasında muhtemelen üretim faaliyetine başlamış bunu bile paylaşmadıklarını düşünüyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,474
    AECON ( ARE ) , Bird Cons. ( BDT), Doman Building ( DBM) CAnada inşaat şirketleri .
    Burada tarihe not olarak dursun ...

Alıntı Originally Posted by Pyrros Yazıyı Oku
    Hadi gözümüz aydın, işimiz oldu ellaham ki !!
    2073 te turnayı gözünden vuracıkkk ortaklar..

Kanada İstatistik Kurumu Göç Sayesinde 21 Milyonluk Nüfus Artışı Öngörüyor
    İstatistik Kanada, Kanada'nın 2073 yılına kadar 63 milyon kişiye ev sahipliği yapabileceğini tahmin ediyor.

Kanada İstatistik Kurumu'nun "çeşitli projeksiyon senaryoları" olarak adlandırdığı modeli modelleyen 2023 ila 2073 dönemine ait veriler, Kanada'nın 50 yıl içinde 47,1 ila 87,2 milyon kişiye ev sahipliği yapabileceğini gösteriyor.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,474
    Rezillik de bu zaten adam KAP a fabrikaya girdik inşaat bitti
    Üretim izni alındı , Üretime başladık
    belediyeden itfaiye raporu alındı gibi Yığınla KAp Atmalı idi.
    sor bakalım suç mu ? Tabiki değil !..

Alıntı Originally Posted by apa Yazıyı Oku
    rezillik diz boyu. yeni yatırım sermaye artırımı arsa satışı.. adilikten başka bir şey değil. yeni kurduğu savunma sanayi şirketi egeen in fabrikasında muhtemelen üretim faaliyetine başlamış bunu bile paylaşmadıklarını düşünüyorum.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,561
     Alıntı Originally Posted by apa Yazıyı Oku
    rezillik diz boyu. yeni yatırım sermaye artırımı arsa satışı.. adilikten başka bir şey değil. yeni kurduğu savunma sanayi şirketi egeen in fabrikasında muhtemelen üretim faaliyetine başlamış bunu bile paylaşmadıklarını düşünüyorum.
    Şimdi bir de Türk Traktör gibi üretime ara verdik demesinler biz iyi haber beklerken!
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

6.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Şimdi bir de Türk Traktör gibi üretime ara verdik demesinler biz iyi haber beklerken!
    Her şeyi yapabilirler her şeyi beklerim.

7. değerli dostlar bu şirket piyasada konuşulan, duyduğunuz yada kendinizce değerlediğiniz rakama geldiğinde daha şeffaf yönetilen temettü geleneği olan hatta yabancı ortağı olan , sanayi şirketleri nerelere gelir diye düşünüyorum. egeen hadi % 50 fazla kazandırsın. değer mi bence değmez , ilk fırsatta pozisyonumu kapatacağım. ama bedelsiz hastalığı da yok değil bizlerde.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,561
    Bak Cumminse bereket tanrısı mübarek!

Diğer yandan da Almanlarda iflas var!

Reuters'ın bir mahkeme belgesine dayanarak verdiği habere göre; Alman otomotiv parçaları tedarikçisi Kiekert, iflas başvurusunda bulundu.

Belgeye göre, iki ana işletme - Kiekert AG ve Kiekert Holding GmbH - iflas prosedürlerini başlattı ve Joachim Exner geçici olarak yönetici olarak atandı.

Kilit sistemlerinde uzmanlaşan Kiekert'in web sitesine göre, 11 lokasyonda 4.500 çalışanı bulunuyor.

Sayfa 646/662 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •