Sayfa 811/813 İlkİlk ... 311711761801809810811812813 SonSon
Arama sonucu : 6499 madde; 6,481 - 6,488 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    malsız çulsuz geziyordum uğradım... spenc hc bu senette 9 yılı doldurduysan seni kutlarım.. ben bir senette 9 gün kalamıyorum.. neyse..
    haftalıkta 1.07 2024 tarihinde kulyutmaz ile kavgalı duruma düşen senet, bu son hareket ile kulyutmaza al sinyali verdirmiş ve düzeltmeye girmiş.. haftalıkta 55 günlük pembe 66.32 de.. üzeri kapanışlara daha olumlu bir görüntü çizebilir... sanırım bedelli açıklamış.. bedellisi bittiği zaman haberleşiriz.. bu bayanı walse kaldırmak keyifli olabilir..
    kazncınız bol ve daim olsun..
    10 yılı doldurdum belki fazlası var.
    Bedelliyle Boeing haberi karşılaşıyor, son süreçte. Bedelli hiç beklemiyordum ama bunca süreçtir yaptığı yatırımlar, faaliyetlerin sekteye uğraması derken tirmalatiyor. Zor hissenin kralı oldu bu da. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

spenc hc özelden verdiğin bilgiler için teşekkürler.. ben de basit bir grafik göndereyim.. bu grafikte yeşil daha etkin rol oynar..
    genelde, bar yataydan destek alır çıkar... yeşilin yukarı çaprazlarını da gözlemlemeyi sana bırakıyorum.. ben hala malsız çulsuz destekleri bekliyorum.. beklediğim yerler gelmez ise elimde beyaz mendil var..

aşağıdaki olası destekler.. 64.55 kırılırsa aktif olacaklar sırasıyla 63.60 62.25 61.40..
    iyi çalışmalar..

Son düzenleme : esozcan; 27-09-2025 saat: 14:34.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    10 yılı doldurdum belki fazlası var.
    Bedelliyle Boeing haberi karşılaşıyor, son süreçte. Bedelli hiç beklemiyordum ama bunca süreçtir yaptığı yatırımlar, faaliyetlerin sekteye uğraması derken tirmalatiyor. Zor hissenin kralı oldu bu da. Ytd
    Bravo @spenc hocam
    Benim bile bu senedin topiğine ilk gönderimin üzerinden 7 yıldan fazla geçmiş.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...78#post2471378

Jonathan vb... Kimler gelmiş, geçmiş.
    Umarım gönlünce olmuştur-olur her şey
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

4.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Bravo @spenc hocam
    Benim bile bu senedin topiğime ilk gönderimin üzerinden 7 yıldan fazla geçmiş.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...78#post2471378

Jonathan vb... Kimler gelmiş, geçmiş.
    Umarım gönlünce olmuştur-olur her şey
    Aynı benim PKART topiğine yıllarımı verdiğim gibi
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

5. @spenc hoca benim bildiğim/hatırladığım kadarı ile...
    SISE, KORDS vb. gediklisidir. Değiştirmedi ise yöntemi, kendisi Excel ile analiz yapar.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

6. 71 lik siyah trend üzerine çıkamadı bu hafta, anlık göstergelerde şimdilik sıkıntı görünmüyor.

7.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    @spenc hoca benim bildiğim/hatırladığım kadarı ile...
    SISE, KORDS vb. gediklisidir. Değiştirmedi ise yöntemi, kendisi Excel ile analiz yapar.
    Yöntemde bir degislik yok hocam, oblomov, asap hc. Ama yaşı durduramiyoruz. Sayfada yazmayınca sayfa 1000 sayfa ilerlememis. Sayfa 31 de son paragrafta yazdığım süreçten beri o kadar yıl yaslandirmis. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    spenc hc özelden verdiğin bilgiler için teşekkürler.. ben de basit bir grafik göndereyim.. bu grafikte yeşil daha etkin rol oynar..
    genelde, bar yataydan destek alır çıkar... yeşilin yukarı çaprazlarını da gözlemlemeyi sana bırakıyorum.. ben hala malsız çulsuz destekleri bekliyorum.. beklediğim yerler gelmez ise elimde beyaz mendil var..

aşağıdaki olası destekler.. 64.55 kırılırsa aktif olacaklar sırasıyla 63.60 62.25 61.40..
    iyi çalışmalar..

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

71 lik siyah trend üzerine çıkamadı bu hafta, anlık göstergelerde şimdilik sıkıntı görünmüyor.
    Her nedense bunda çok yazdığım yıllarda da çok surunmustum, uzaktan izleme keyfine başladığımda çok sevinmiştim. Yine o yıpratma sürecindeyiz, hayırlısı bakalım. Teşekkürler paylaşımlarıniz için. Ytd

Sayfa 811/813 İlkİlk ... 311711761801809810811812813 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •