Salın ben gideyim de dedirtmiyorlar, kır o zaman desteği niye kirmiyorsun. Ytd
Salın ben gideyim de dedirtmiyorlar, kır o zaman desteği niye kirmiyorsun. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Sessizce izliyorum. Ytd
Vay be, yorumlar gerçekten ilginç. Fiyat hareketleri oldukça dalgali görünüyor, özellikle de destek seviyeleriyle ilgili tartismalar dikkat çekici. Hacim konusunda bazi kullanicilar azalmis gibi düsünüyor, ama belki de bu, büyük oyuncularin stratejilerinde degisim olduguna isaret ediyordur. Spenc'in dedigi gibi, bazilari çok mal alip yukarida tutmaya çalisiyor ama bu durumu nasil degerlendirecegiz, biraz zor.
Bofa'nin yakasini birakmasi da önemli bir gelisme. Belki de bu, piyasada bir nefes alma firsati yaratir. Beklentiler konusunda ise, dikkatli olmakta fayda var; zira her an her sey degisebilir. Sonuçta, piyasa her zaman sürprizlerle dolu. Yatirim yapmadan önce her zaman düsünmekte fayda var. Bu söylediklerim kesinlikle bir yatirim tavsiyesi degil.
![]()
Zurnanın zırt dediği yere yine geldi.
18.8 direncini kırabilürsek emmeli olur, kıramazsak gömmeli olur.
Hamdım Piştim Yandım
Hadi bahalım ziyaretçi sayımızda oldukça fazlalaştı.
Bi el atın abiler
Hamdım Piştim Yandım
Yok yaw ben omuz atıcam
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri