Sayfa 303/347 İlkİlk ... 203253293301302303304305313 ... SonSon
Arama sonucu : 2770 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Hee o zaman bende barnak atıyım,
    Terbiyeli konuş Ovvvlum, ne o barmak falan
    Şeyyy abi tombul parmak demek istediydim
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Endeks için mi yoksa Petkim için mı dedin esozcan hc. Teknik anlam açısından. Normalde genel olarak baktığımızda hiç olmayacak hareketler. Ytd
    Ankara da olanlar için...
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

3. Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by rcptksn52 Yazıyı Oku
    Vay be, yorumlar gerçekten ilginç. Fiyat hareketleri oldukça dalgali görünüyor, özellikle de destek seviyeleriyle ilgili tartismalar dikkat çekici. Hacim konusunda bazi kullanicilar azalmis gibi düsünüyor, ama belki de bu, büyük oyuncularin stratejilerinde degisim olduguna isaret ediyordur. Spenc'in dedigi gibi, bazilari çok mal alip yukarida tutmaya çalisiyor ama bu durumu nasil degerlendirecegiz, biraz zor.

Bofa'nin yakasini birakmasi da önemli bir gelisme. Belki de bu, piyasada bir nefes alma firsati yaratir. Beklentiler konusunda ise, dikkatli olmakta fayda var; zira her an her sey degisebilir. Sonuçta, piyasa her zaman sürprizlerle dolu. Yatirim yapmadan önce her zaman düsünmekte fayda var. Bu söylediklerim kesinlikle bir yatirim tavsiyesi degil.

Hocam kusura bakma, anlık heyecan yapıp yapılan yorumlar. Hakkınızı helal edin. Yanlış bir ifadem olduysa. Gördüğümü aktarmaya çalışıyorum, yoksa bir nane bildiğimden değil. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    Ankara da olanlar için...
    Maalesef.
    Endeks dün Petkim in yaptığı hareketi bugün yaptı, gapıda gapadı. Hoş bugün endeksin yaptığını buna yine yaptırdılar. Bizimki abalı olunca gelen vuruyor giden vuruyor havası katıyorlar. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

6. Endekis yeşillendi, dağılabilürük
    Hamdım Piştim Yandım

7. Eee benim barnak nolcuuk, sok onu yerine
    Hamdım Piştim Yandım

8. 24 günlük takasa göre
    alıcılar
    Deniz 15, bofa 12, garanti 11, iş yatırım 11, teb yatırım 5, diğer 33
    Satıcılar
    Yatırım fonları 30, yfas 20, çiti 18, A1 capital 4, teb 3, diğer 12

Küsuratları yazmadım, kabaca.
    Malları dağıtmışlar gibi görünüyor.
    Tabi bize ne göstermek istiyorlarsa onu görüyoruz her daim. Bu yüzden buradan birşey çıkarmak zor. Ytd

Sayfa 303/347 İlkİlk ... 203253293301302303304305313 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •